Kiderült, mire cserélte le az éneklést Tóth Andi

Forrás: https://www.instagram.com/tothandi.andee/ -
modell Fashion Street énekesnő karrier Tóth Andi
Tóth Andi márciusban jelentette be, hogy visszavonul, felhagy az énekléssel, nem lesznek fellépései. Kiderült, miből él azóta. 

Együttműködések, fizetett partnerség és hasonlók is akadnak, de sokakat érdekel, hogy mi az a valódi tevékenység, amivel Andi a kenyerét keresi, amióta nem vállal fellépéseket.

Tóth Andi Forrás: https://www.instagram.com/tothandi.andee/

Arról az énekesnő maga beszélt, hogy Németországba kapott meghívást, ahol egy ismert márka kérte őt fel modelljének. Erről így írt:

"Tökre megtiszteltető, mert egész Európából 6-7 lányt választottak. Szóval kösz! És este meg lesz egy ilyen rendezvény/buli, ez a mai napunk. Aztán megyünk haza, mert már nagyon hiányzik Bailey."

Ám úgy tűnik, Andi azóta sincs modellmunka nélkül. Az Instagram-sztorijában arról számolt be, hogy a Fashion Street Budapest egyik arca lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.