Puskás Peti megmutatta a tanyáját: évek óta csinosítgatja a kis présházat

felújítás Puskás Peti természet présház vidék Dallos Bogi Puskás-Dallos Peti Puskás-Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puksás Peti imád a természetben lenni, régóta vágyott már egy kis "tanyára". Az álma valóra is vált, megmutatta a kis présházat, amit már évek óta szépítget.

"Talán nem kell bemutatnom, mennyire csodálom a természetet, éppen ezért nagy vágyam volt már régóta, hogy legyen egy kis "tanyám". Elvégeztem az aranykalászost már jó pár éve, és vettem egy kis telket egy apró présházzal Marika nénitől, amit még a férjével építettek együtt. Évek óta építgetem-szépítgetem , de most talált rá végleges arcára, amire Marika néni is könnyes szemmel csodálkozott rá, amikor körbevezettem a présházban. Megpróbáltam mindent úgy hagyni, mint ahogy megépítették több mint 40 éve , csak 21. századi ötletekkel és építőanyagokkal felrázva. (...) Nem sokan hittek ebben a présházban, de remélem, most már mindannyian látják, mit láttam meg benne anno. Most már csak néznem kell, ahogy nőnek a gyümölcsfáim és beletanulnom a gyakorlatban is a szőlészetbe" - írta a Peti a csodálatos fotókhoz.

Puskás Peti egyébként hamarosan édesapa lesz, a napokban derült ki, hogy felesége, Dallos Bogi kisfiút vár.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.