Súlyos baleset érte Fresh Andit: csak mankóval tud járni

Fresh Andi baleset szalagszakadás
Fresh Andi a közösségi oldalán számolt be a követőinek arról, hogy a hétvégén csúnya baleset érte, ami miatt egy ideig mankóval kell közlekednie. 

Andi a hétvégén a barátaival kempingezett, amikor egy alacsonyabb kerítésen szeretett volna átszökkenni, ami végül nem sikerült neki.

"Részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem. Igazából örülök, mert ezt régen gipszelték, most viszont csak bokarögzítőt kaptam. Pár napig mankóval kell közlekednem, aztán remélem, elhagyhatom és megpróbálok majd bicegni, amennyire szabad. Hat hétig lesz rögzítve, és pont két hét múlva megyünk nyaralni. A fellépéseimet emiatt azért nem mondjuk le, majd a táncos lányok táncolnak, én pedig ülve bulizok"

– mesélte a Blikknek Andi, aki most a pihenésre koncentrál.

Súlyos baleset érte Fresh Andit: csak mankóval tud járni Forrás: Instagram

"Most picikét lelassulok. Fekszem a kanapén, nézem a tévét a kutyusokkal. Próbálom ezt is, mint mindent, pozitívan felfogni. Nyilván ez a helyzet kényelmetlen, de jó, hogy csak ennyi történt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.