Tóth Andi férfiak tömegét sértette meg egyetlen mondatával

Forrás: Nanasipal -
Alekosz reakció Frizbi énekesnő Hajdú Péter Tóth Andi
Alekosz a Frizbiben férfiasnak titulálta Tóth Andit, amire az énekesnő az Instagramon reagált, ám nem gondolta át, hogy ezzel hány embert sérthet meg.

Alekosz több ismert magyar hölgyről is kifejtette a véleményét Hajdú Péter műsorában, köztük Tóth Andiról is elmondta, mit gondol.

„Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt, tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát. Ezek csupa-csupa férfias tulajdonságok, és nem vonzó, ha egy nő ilyen, nem bájos" - mondta el gondolatait az énekesnőről a celeb.

Tóth Andi Forrás: Nanasipal

Andi nem sokat várt a válasszal, talán kicsit el is hamarkodta, amikor 24 órán át látható Instagram-storyban azt írta:

"Gondoltam, azzá válok, ha már egyet sem látni errefelé."

Korábban Alekosz Hajdú Péterrel egy másik műsorban még azt állította, odavan az énekesnőért, fel is hívta telefonon, hogy randit kérjen tőle - akkor kedves visszautasítást kapott. Hogy ez befolyásolta-e mostani véleményében, nem tudni, de hogy kiverte vele Andinál a biztosítékot, az szinte biztos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.