"Egy új fejezet kezdődött az életemben" - Rubint Rékának különleges élményben volt része

Rubint Réka különleges élmény spiritualitás Garáb
Rubint Réka Garábon járt, ahol a világ legnagyobb méretű hangtála található. A spirituális beállítottságú fitneszedző a különleges élményt követőivel is megosztotta. 

Rubint Réka Instagramon osztotta meg rajongóival azt a különleges élményt, melyet Garábon élt át, ahol a világ legnagyobb hangtála található. A fitneszedzőre a hangfürdőzés különleges hatást tett, erről írt posztjában.

"Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, amit a napokban Garábon élhettem át. A Samsara Szentélyben található a világ legnagyobb méretű hangtála, amelybe a hangfürdők, illetve a hangtálas kezelések során bele is lehet feküdni.. teljes relaxáció és ellazulás ... és egy olyan különleges tapasztalás, melyhez hasonlót életemben eddig csak egyszer éreztem - amikor a Szerelmem életmentő szívműtétjére vártunk a kórteremben - Egy új fejezet kezdődött az életemben és alig várom, hogy megosszam Veletek ... , hogy Ti is a részesei lehessetek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.