Galambos Lajos lányának őszinte vallomása: "Hiányzik, hogy az apukámmal fesztiválozzak!"

Balaton Sound Galambos Lajos Bogi ruhakollekció
Galambos Lajos lánya, Bogi idén is kilátogatott a Balaton Soundra, ám a korábbi évekkel ellentétben nemcsak fesztiválozóként vesz részt, hanem saját ruhakollekcióját árulja ott.

Galambos Boglárka egyik nagy álma vált valóra azzal, hogy saját kollekcióját árulhatja a Balaton Soundon. A népszerű fesztiválon eddig csak a saját márkás termékeit árulták, Bogi kollekciója azonban meggyőzte őket, így külsősként biztosítottak neki helyet - írja a Bors.

"Nagyon boldog vagyok! Óriási megtiszteltetés ez számomra! Mindig kijövök a Balaton Soundra, ez az álomfesztivál, amit tini korom óta egész évben várok! A barátnőimmel már jóval előtte elkezdtük megtervezni a lejutást, és persze azt, hogy milyen ruhát fogunk viselni! Éppen ezért különösen megtisztelő, hogy most a saját kollekciómmal lehetek itt. Hatalmas élmény, annyira izgultam, hogy este alig aludtam.

Galambos Boglárka Forrás: Galambos Boglárka/Instagram

Nagyon egyedi darabokat kínálok, mindben van egy kis őrület, és a legtöbbre a saját, vászonra festett képem van rányomva. Számoltam a rossz idővel, így vannak pulcsik, de fürdőgatyák, láncos bikinik, keresztpántos felsők is. A legtöbbet én magam varrtam, mindben benne van az egyéniségem. Újrahasznosított anyagokból dolgozom, ami Olaszországból érkezik, igazán jó minőség, legalábbis ahogy én most megtapintom, ezt érzem" - mesélte lelkesen a lapnak Bogi, akinek első vendége legnagyobbb támogatója, az édesanyja volt.

"Mindenképp szerettem volna, ha anyukám és a testvéreim megnézik az önálló projektemet, amin ennyit dolgoztam. Így egyben még nem látták a kollekciót, anyukám annyira lelkes lett, hogy magára is kapott egy festett dzsekit és kalapot. Ez a szett egyébként eredetileg Metzker Vikinek készült. Persze anyukám csak poénból vette fel, az ő stílusa ennél konzervatívabb" - magyarázta a fiatal tehetség, akinek anyukája az esti koncertekre már nem maradt vele, elárulta, hogy a korábbi években fesztiválozni mindig az apukájával szokott.

"Annak idején apukám járt ki velem a Szigetre. Jöhetett velünk mindig egy barátnőm is, apukám pedig ott állt mögöttünk és vigyázott ránk! Hiányzik, hogy vele fesztiválozzak"

- tette hozzá Galambos Lajos lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.