Horváth Gréta őszinte vallomása: elárulta, hogy szeretne-e új párjától gyermeket

Forrás: Instagram/horvath_greta_official -
Horváth Gréta esküvő gyermekvállalás szerelem
Horváth Gréta válása óta sokkal kevesebb dolgot oszt meg a közösségi oldalán a magánéletével kapcsolatban. Most azonban kivételt tett és mesélt arról, hogy terveznek-e közös babát jelenlegi kedvesével.

Horváth Gréta sokkal óvatosabb a válása óta: nem engedi be a közösségi médiát a magánéletébe, kisfiáról és jelenlegi párjáról sem oszt meg fotókat az oldalán. Gréta korábban elárulta, hogy kedvese, aki már el is jegyezte, civil ember, aki nem szeretne szerepelni, ő ezt a kérését pedig teljes mértékben tiszteletben tartja.

Horváth Gréta őszinte vallomása: elárulta, hogy szeretne-e új párjától gyermeket Forrás: Instagram/horvath_greta_official

Néha azonban kivételt tesz és mesél jövőbeli terveikről, így mesélt arról is a minap, hogy terveznek-e közös gyermeket szerelmével.

"Nem" - írta a rövid választ Gréta, aki arról is vallott, hogy válása után hisz-e még a házasság intézményében.

"Igen, mindig hittem benne. A válás alatt is. Nem szabad általánosítani soha semmit. Attól, hogy valami nem sikerült, még nem veszi el a kedvem" - magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.