L.L. Junior és Kinga az utcán vitáztak - Eldurvul a válás?

Forrás: RTL Klub -
vita válás kislány Körtvélyessy Kinga L L Junior
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása nem abba az irányba halad, mint a felek szeretnék.

Junior és Kinga kapcsolata a kezdetektől ezer fokon égett. Két évig voltak házasok, de közben többször szakítottak és kibékültek. A válási procedúra a gyermekelhelyezés miatt nehéz, mindketten szeretnék, hogy a kislányuk, Lili velük éljen. Májusban a bíróság úgy döntött, hogy a kislány maradjon Kingánál, Junior pedig felügyeleti jogot kapott. A bíróság nyár végén felülvizsgálja a döntését. A közeli ismerősök és a szomszédok szerint a zenész most úgy viselkedik, mintha versenyeznie kellene Kingával a kislány felügyeleti jogáért.

L.L. Junior és Kinga két évvel ezelőtt a Nyerő párosban Forrás: RTL Klub

A Borsonline azt írja, a házaspár az utóbbi időben egyáltalán nem kommunikál egymással, csak 2-3 percre találkoznak, ameddig átadják egymásnak a gyermeket, de ez a kis idő is elég arra, hogy összevesszenek. A minap a zenész számonkérte valamiért Kingát, aki egyáltalán nem volt hajlandó belemenni a vitába, nem szólt vissza, hanem sarkon fordult. Ez annyira feldühítette Juniort, hogy az a telefonjával kamerázta a válófélben lévő feleségét, és közben indulatosan magyarázott neki valamit.

"Nyilvánvalóan jobb, ha ők ketten végre elválnak, mert valamelyikük tönkre fog menni ebben. A legutóbbi esetet hallottuk, de nem akartunk zavarni, ezért nem mentünk ki az utcára nézelődni" - mondta egy Kinga közelében lakó ismerős.

A lap megkereste mindkét felet a szóváltás ügyében. Kinga nem kívánta kommentálni a történteket, Junior pedig azt mondta: a parkolóban beszélgettek, és csak vicceltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.