Felesége szerint L.L. Junior alkalmatlan a gyereknevelésre - a zenésznek videókkal kell bizonyítania az ellenkezőjét

Forrás: L.L. Junior Instagram -
megegyezés Frizbi TV videó apaság bíróság Hajdú Péter gyermekelhelyezés L.L. Junior
Zajlik a gyermekfelügyeleti per és közben egyre durvul L.L. Junior és felesége között a viszony. Kinga azt állítja, a zenész alkalmatlan a gyereknevelésre és rossz apa. 

L.L. Junior szeretne minél több időt tölteni kislányával, Lilivel, és a fokozatosság elvét betartva, mostanra akár 2-3 napot is együtt lehetne kislányával, ám válüfélben lévő felesége szerint a zenész alkalmatlan egy gyerek ellátására.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior Instagram

Juniornak bizonyítania kell az ellenkezőjét, videófelvételeket kell készítenie arról, hogy amikor nála van a kis Lili, el tudja látni őt.

"Rengeteg videót kellett arról beküldenem a bíróságra, hogy nem vagyok nyomi, sem elveszett, hanem gondoskodó apuka vagyok. Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni" - mesélte el Hajdú Péternek a Frizbi TV felvételén a zenész, aki azt állítja, szeretne leülni Kingával, hogy megbeszéljék a problémáikat és a válás részleteit, de felesége erre nem hajlandó.

"Most még nagy a düh, nagy a dac, nagy a kimértség felém. Csak az ügyvédeinken keresztül kommunikálunk. Hiába kérem, hogy üljünk le közösen, írjunk egy vázlatot. Csak azt a választ kapom, hogy az ügyvéd küldje át. Ő most semmiben nem hisz, valószínűleg megsebzett volt egy csomó dologban" - magyarázta L.L. Junior Hajdúnak.

A teljes beszélgetést a ma, azaz péntek este élesedő adást a YouTube-on tekinthetitek meg - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.