Nagy teljesítményen van túl Torres Dani, de egy még nagyobb kihívás áll előtte

Forrás: Origo -
Cimborazo Torres Dani hegymászás Ecuador Cotopaxi
Saját stúdiót hozott létre Torres Dani, aki hamarosan új lemezt ad ki, de nemcsak az efféle kihívásokkal néz bátran szembe. A hegymászás szerelmeseként egy hatalmas vulkánt is megmászott és tervezi egy újabb hegycsúcs meghódítását. 

Dani tavaly télen volt édesapjánál Ecuadorban, és megmászta a Cotopaxi nevű vulkánt, mely 5897 méter magas. Régi vágya volt a hegy meghódítása, ami teljesült, de az énekes további terveket dédelget.

Torres Dani Forrás: Origo

Szeretné megmászni a Cimborazo nevű hegyet, melyről mesélt is egy keveset a Reggeliben.

"A Cimborazo azt jelenti, hogy mindennek a teteje. A Cimborazo Ecuadorban van és Ecuador azért Ecuador, mert az Egyenlítőnél van. Ezért, ha a Föld középpontjától mérjük - az Egyenlítónél a Föld kicsit kidülled a forgás miatt -, akkor az Egyenlítőnél 4 méterrel magasabb az Everestnél" - ez az egyik pont Torres Dániel bakancslistáján, amit nagyon szeretne kipipálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.