2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Nem járna rosszul Georgina Rodríguez, ha szakítana Cristiano Ronaldóval

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
tartásdíj Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo szakítás
Hetek óta pletykálják, hogy valami nincs rendben Ronaldo és Georgina között. A kapcsolatuk azért kerülhetett hullámvölgybe, mert Gio viselkedése nagyon megváltozott.

A focista spanyol-argentin kedveséről kiderült, hogy az utóbbi hónapokban igencsak megváltozott a viselkedése, szinte csak árnyéka egykori önmagának. A fiatal nő önelégült és gőgös lett a kedvese szerint, a gyerekeket és a családot háttérbe szorítva csak magával foglalkozik, amiből Ronaldonak egyre inkább elege van.

Nem járna rosszul Georgina Rodríguez, ha szakítana Cristiano Ronaldóval Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Georgina nem járna rosszul, ha szakítanának - írja a Daily Mail. Megállapodást kötöttek, hogy szakítás esetén Gio havonta 86 ezer fontot, vagyis nagyjából 37 millió forintot kapna, illetve a a madridi La Fincában található családi házukat az édesanya nevére íratnák át. A bőkezű tartásdíj alapja az, hogy a törvény szerint Georgina az anyja Ronaldo mind az öt gyermekének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.