Válságban van Cristiano Ronaldo párkapcsolata: Georgina állítólag nagyon megváltozott

Forrás: AFP/Cristina Quicler -
válság párkapcsolat Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Az utóbbi hónapokban sok mindenben megváltozott Cristiano Ronaldo kedvesének, Georgina Rodrigueznek a viselkedése, ami miatt komoly hullámvölgybe került a kapcsolatuk. 

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez öt gyermeket nevelnek együtt, közülük kettő közös. A pár egyre nyíltabban beszél magánéleti kérdésekről a sajtónak, a rajongók pedig természetesen tűkön ülve várják a pikánsabbnál pikánsabb részleteket a netflixes sorozat jóvoltából.

Válságban van Cristiano Ronaldo párkapcsolata Forrás: AFP/Cristina Quicler

A focista spanyol-argentin kedveséről kiderült, hogy az utóbbi hónapokban igencsak megváltozott a viselkedése, szinte csak árnyéka egykori önmagának. A fiatal nő önelégült és gőgös lett a kedvese szerint, a gyerekeket és a családot háttérbe szorítva csak magával foglalkozik, amiből Ronaldonak egyre inkább elege van - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.