"Otthon kellene sírnod miatta!" - Cardi B beszólt az eltűnt merülőhajón utazó milliárdos koncerten szórakozó mostohafiának

merülőhajó koncert Hamish Harding Cardi B mostohafia
4 napja tűnt el a Titan, a Titanic roncsaihoz turistákat szállító merülőhajó, fedélzetén 5 emberrel. A hajón tartózkodik a OceanGate tengeri kutatóvállalat alapítója,Hamish Harding is, akinek mostohafia Blink-182 koncerten mulatott, miközben az apja után kutat az egész világ. Cadi-B rapper ezt nem hagyta szó nélkül...

Négy nappal ezelőtt tűnt el a Titanic roncsaihoz turistákat szállító Titan tengeralattjáró, fedélzetén 5 utassal. A merülőhajó maximális létszámmal indult útnak, 96 órára elegendő oxigénnel. Mostanra kevesebb, mint egy napnyi oxigénnel rendelkeznek, így a kutatás immár valódi versenyfutás az idővel.

Mindenki azért izgul, hogy megtalálják a Titant, és a felszínre tudják hozni a fedélzetén tartózkodókat. Azaz majdnem mindenki. Kivéve talán Hamish Harding mostohafiát, aki saját állítása szerint terápiás céllal eresztette ki a gőzt a Blink-182 koncertjén.

Cardi B rappert annyira felhorította a mostohafiú viselkedése, hogy egy egész videót szánt arra, hogy leoltsa Brian Szaszot.

Cardi B arra a posztra reagált, melyet Harding mostohafia, Brian Szasz osztott meg korábban, és amelyben azt írta:

"Lehet, hogy gusztustalan, hogy eljöttem, de a családom azt szeretné, ha ott lennék a Blink-182 show-n, mivel ez a kedvenc bandám, és a zene segít a nehéz időkben!" - magyarázta a Facebook-posztban, miért nem inkább otthon izgul a család többi tagjával.

A rapper nem kímélte a hálátlannak tűnő mostohafiút: úgy gondolja, hogy Briannek otthon kellene sírnia és a híreket várnia, nem koncerten őrjöngenie- írja a Daily Mail.

"A mostohafiú épp koncerten van. Az emberek meg jönnek ezzel, hogy »De mit kéne csinálnia, üljön szomorúan a házban, esetleg keresse meg ő maga?«. IGEN" - mondja el a videóban Cardi B.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.