Nem bírták sokáig egymás nélkül: újra együtt van L.L. Junior és Dárdai Blanka

Forrás: Kiosk -
békülés párkapcsolat család szerelem Dárdai Blanka szakítás L.L. Junior
Junior nemrég arról beszélt Hajdú Péter műsorában, hogy egy komoly probléma miatt mosolyszünet van közte és Dárdai Blanka között, ami vagy a teljes véget jelenti, vagy nem: akkor még ő sem tudta megmondani. 

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb párja, Dárdai Blanka egy darabig boldognak tűntek, aztán az énekes néhány hónapra Dominikára költözött, ahova szerelmét nem vitte magával, ám később az énekesnő mégis csatlakozott hozzá. Amikor hazajöttek, úgy tűnt, minden rendben van, de aztán Hajdú Péter műsorában a rapper elárulta, hogy már nincsenek együtt Blankával.

Dárdai Blanka és L.L. Junior Forrás: Kiosk

A mosolyszünet azonban nem tartott sokáig. A Bors írta meg, hogy Redditen egy felhasználó pénteken írt arról: látta a párt a Pozsonyi úton együtt reggelizni, s a következő, ezúttal már nyíltan felvállalt közös reggelire sem kellett sokat várni - az egyik szórakozóhely ajánlott reggelizési lehetőséget, melyhez a pár szívesen adta az arcát, és a közös fotó sem volt ellenükre.

Azóta már Instagramon is jelentek meg olyan képek Dárdai Blanka korlátozott ideig látható történetében, melyeken Junior kislánya is szerepel, ami az nlc.hu szerint arra utalhat, hogy a kapcsolat annyira komoly, hogy már az énekes gyermekével közös programokat is szerveznek együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.