L.L. Junior elárulta, hogy együtt van-e még Dárdai Blankával

Forrás: L.L. Junior Instagram -
párkapcsolat mosolyszünet Dárdai Blanka L.L. Junior
L.L. Junior életének egy nehéz időszakát éli jelenleg: Körtvélyessy Kingával a válási procedúra kellős közepén vannak, Dárdai Blankával pedig úgy tűnik, nem alkotnak többé egy párt.

L.L. Junior lesz Hajdú Péter következő vendége a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A rapper a műsorvezetőnek őszintén vallott a magénéletéről és arról, hol tart most a válási procedúrája Körtvélyessy Kingával.

"Kicsit elmérgesedett a helyzet közöttünk, nehéz konszenzusra jutnunk, de bízom benne, hogy találunk megoldást, idővel pedig lecsillapodik minden. Kinga jó ember, jól neveli a kislányunkat, és tudom, hogy lesz nála egy pont, amikor megenyhül. Az biztos, hogy ez a válásom sokkal nehezebb, mint Csillával volt. Én nem akarom Kingától elvenni a gyereket. Csupán azt szeretném, hogy ugyanúgy meg tudjuk oldani, mint Lacika édesanyájával, Csillával" - részletezte a rapper, aki azt is elárulta, hogy jelenleg nem alkotnak egy párt Dárdai Blankával.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior Instagram

"Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy nem Király Linda miatt mentünk szét, vele huszonöt éve csak barátunk vagyunk. Biztos, hogy nem vagyok egyszerű eset, de a kulcs hozzám a humor és a kedvesség. Simulékony és formálható pasi vagyok, aki békére, nyugalomra vágyik otthon, és nagyon szereti, ha a párja főz rá"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.