Az esküvőről beszélt Tóth Vera: idén végre megtörténhet

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
esküvő pihenés nyár munka Tóth Vera
"A nyarat megtoljuk!" - mondja Tóth Vera, aki mindössze három nap pihenést enged meg magának és párjának, Zolinak a nyáron. Ki tudja, abba az augusztusi 3 napba mi fér bele, még az is lehet, hogy az esküvőjük is.

Tóth Vera a Borsnak mesélte el nyári terveit. Az énekesnő elmondta, hogy az év első hónapjaiban nem igazán voltak fellépési lehetőségei, ám a nyár érkeztével a koncertek száma is megszaporodott. Ezért - ahogy ő mondja - párjával, Pauli Zoli séffel robot üzemmódba kapcsolnak és megtolják a nyarat.

Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoli Forrás: Tóth Vera/Instagram

Mivel Zoli a vendéglátásban dolgozik séfként, Verával nagyon hasonló az időbeosztásuk, így amellett, hogy megértőek egymással, heti egy napot "kötelezően" együtt töltenek. Ezen kívül augusztusban terveznek egy háromnapos közös pihenést is.

S hogy mire költik majd a nyári bevételt?

"Év végére meglátjuk, mennyire volt gyümölcsöző a nyári tevékenységünk. Szeretnénk, csakúgy, mint idén, januárban a trópusokra utazni, két hétre elszökni a szürke télből egy másik kontinensre" - magyarázta Vera, aki cáfolja a híreszteléseket, hogy legutóbbi közös utazásukon összeházasodtak volna Zolival, de semmit nem zár ki a jövőre nézve:

"Nem házasodtunk még össze. Azt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, hogy idén nem történik-e meg" - mondta el, a kérdésre pedig, hogy talán az augusztusi háromnapos pihenő alatt létrejön-e a frigy, csak nevetett az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.