Harry és Meghan külön töltik a nyarat, anyagi gondjaik is vannak - tényleg válságban a házasságuk?

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság Harry Meghan
Jó ideje már, hogy először lehetett hallani arról, hiába hagyták maguk mögött a királyi családot, mégis válságba került Harry és Meghan kapcsolata. A pletykák a mai napig nem ültek el, ám biztos forrásból még mindig nem lehet tudni, mi az igazság. 

A minap arról lehetett olvasni, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága szétesőben van, és a pár külön utakon folytatja tovább. A Daily Star most pedig arról ír, hogy a nyarat külön töltik, miután a királyi családból való kiválásuk után teljesen megváltozott az életük.

A lap bennfentes forrásokra hivatkozva azt állítja, "Harry nem illik bele Meghan giccses hollywoodi világába, és újra meg kell találnia önmagát".

Harry és Meghan külön kontinensen töltik az idejüket. Forrás: AFP/Angela Weiss

Page Six ugyanakkor arról számol be, nem igaz, hogy a pár válófélben van, a gondokat sokkal inkább az okozza, hogy nehéz anyagi helyzetbe kerültek, és ez rányomja a bélyegét a magánéletükre is.

"A különböző kontinenseken eltöltött idő remélhetőleg segít nekik megtalálni, amire szükségük van a történtek feldolgozásához" - tette hozzá a lap informátora.

A különélésükről szóló pletykát az is megerősíti azonban, hogy Harry Afrikáról szeretne dokumentumfilmet forgatni és a kontinensre Meghan nélkül utazna, aki az USA-ban marad. Az egyik legnépszerűbb pletykablog, a Deuxmoi pedig nem kevesebbet állít, mint hogy Harry elköltözött a családjától, sőt, már a közös házukat is eladták.

A királyi szakértő, Tom Bower az OK!-nak azt nyilatkozta, hogy Harry és Meghan rengeteg pénztől esett el, hogy podcastszerződésüket a Spotifyjal hirtelen felbontották, és ez okozza a gondjaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.