Új álompár a láthatáron: válása után újra randizik az NFL-legenda, megint egy szupermodell a választottja

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jon Kopaloff -
Irina Shayk válás randi Bradley Cooper Tom Brady
A frissen elvált Tom Bradyt Irina Shayk orosz szupermodellel kapták lencsevégre: Los Angelesben randiztak.

Sajtóértesülések szerint Brady egy szállodánál vette fel Irinát, majd az otthonába vitte. Másnap reggelig nem is hagyták el a házat, amikor pedig újra megjelentek, a modell ugyanazt a ruhát viselte, mint előző nap. Az NFL nemrég visszavonult játékosáról és Shaykról körülbelül egy hónapja kezdtk pletykálni, miután Joe Nahmad milliárdos üzletember szardíniai esküvőjén megismerkedtek.

Tom Brady újra randizik Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jon Kopaloff

Irina Shayk exét, Bradley Coopert állítólag nem zavarja a románc, nem akadt ki - írja a Page Six az egyik informátorára hivatkozva. Korábban azonban olyan pletykák keringtek, hogy a színész aggódik, hogy örökre elveszíti gyermekének anyját. Bradley jelenleg kivár, úgy gondolja, a viszonynak pár héten belül vége lehet.

A választottja Irina Shayk Forrás: Instagram/irinashayk


Cooper és Shayk 2019-ben szakítottak, van egy közös gyermekük, Lea de Seine.

Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen 2022 októberében jelentették be, hogy külön folytatják életüket; három gyermekük született. Pletykák szerint az vezetett a váláshoz, hogy Bündchen túl szexéhes volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.