Az asztrológus szerint ez a legkevésbé intelligens csillagjegy

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
Kos csillagjegy intelligens csillagjegy Louella Alderson asztrológus vízöntő csillagjegy
A So Syncd személyiségtípusú társkereső alkalmazás asztrológusa, Louella Alderson megosztotta, hogy szerinte melyik a legkevésbé intelligens csillagjegy. 

Louella Alderson kerek perec kimondta, úgy véli, a Kos a legkevésbé intelligens a csillagjegyek közül, és azt is megmagyarázza, miért vélekedik így. "A Kosok magabiztosak, vidámak és jókedvűek. Túlságosan elfoglalja őket a társasági élet és a szórakozás, ahelyett, hogy gondolkodnának" - idézi az Express. Hozzátette, impulzívak és forrófejűek, előbb cselekszenek, mint gondolkodnak, így nem mérlegelik a tetteik következményeit és gyakran bajba kerülnek.

A Kos inkább a cselekvés és nem a gondolkodás embere Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Az asztrológus úgy véli, a Kosok bár gyakran hoznak rossz döntéseket, mégis kiváló vezetői képességekkel rendelkeznek, ugyanis magabiztosak és mindig készek átvenni az irányítást és körömszakadtáig harcolnak azért, amiben hisznek.

Alderson azt is elmondta, hogy szerinte a legintelligensebbek pedig a Vízöntők, ugyanis innovatívak és sajátos módon látják a világot. Az agyuk analitikus, olyan dolgokat is észrevesznek, amiket mások esetleg nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.