Nem könnyű velük! Ezek a legösszetettebb, legbonyolultabb csillagjegyek

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2017 Fancy Studio/Shutterstock. No use without permission./Fancy Studio -
nehéz természet csillagjegy horoszkóp drámakirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan emberek, akik szinte vonzzák a káoszt, minden tettük konfliktust vagy katasztrófát szül. Nem biztos, hogy ez jellemhiba, a születési dátumuk is tehet erről.

Nem könnyű az élet egy drámakirálynővel, olyan valakivel, aki a bolhából is elefántot csinál, esetleg körülményes és mindenen megsértődik. Vannak olyan emberek, akik sokkal bonyolultabbak, mint az átlag, de erről nem ők, hanem a csillagok tehetnek. Mutatjuk a legkörülményesebb csillagjegyeket.

Skorpió (24.10. – 22.11.)

Aki valaha is kapcsolatba került egy Skorpióval, tudja, hogy nem könnyű együtt élni vele. A Skorpió brutálisan őszinte, nem ritka, hogy megbántja embertársait. Ha a Skorpió belefog valamibe, azt vagy tejes gőzzel csinálja, vagy már az elején meggondolja magát, és abbahagyja. Különösen domináns, minden harcba beleáll. Ha csalódás éri, kiállhatatlan lesz, és biztos, hogy bosszút áll. Egy Skorpiónál alap, hogy szeretne mindent megérteni és mindenről tudni, becsapni nem lehet. Mások titkait képtelen megtartani, saját magáról viszont nem árul el semmit.

Ikrek (21.05. – 21.06.)

A legtöbb Ikrek jegyben született embernek két arca van. Egyrészt pontosan tudják, hogy mit akarnak, mégis nehezen hoznak meg döntéseket. Határozatlanságuk igazi kihívást jelent a körülötte élőknek. Az Ikrek szeret új dolgokat kipróbálni, de ha olyan szituációban találja magát, ami nem tetszik neki, gondolkodás nélkül odébbáll. Nagyon jó a beszélőkéje, ha a szavába vágsz, megsértődik. Nehezen bírja a kritikát is. Az Ikrek rendkívül találékony, senki sem olyan kreatív, mint ő, ha kifogásokat kell keresni.

Forrás: Shutterstock/Fancy Studio

Vízöntő (21.01. – 19.02.)

A Vízöntőkből sokszor hiányzik az empátia, ezért igen kellemetlen vitatkozni velük. Elvárják másoktól, hogy megértsék és elfogadják a gondolatmenetüket, aki kritizálja őket, azzal nem bánnak kesztyűs kézzel. Nagyon fontos számukra, hogy szabadok és függetlenek legyenek, ha korlátozva érzik magukat, távolságtartóvá válnak, a korábban jó viszony könnyen jegessé válhat.

Kos (21.03. – 20.04.)

A Kosoknak kihívásokra van szüksége. Imádják, ha meg tudják valósítani a terveiket, a cél érdekében mindenen átgázolnak, a veszteségek sem tudják őket eltántorítani. Elképesztően határozottak, mennek előre a fejük után, nem néznek sem jobbra, nem balra. Türelmetlenül és lekezelően viselkednek azokkal az emberekkel, akiket nem tartanak magukkal egyenrangúnak. Elvárják, hogy jócselekedeteiket mindenki észrevegye, ha ez nem így történik, kiborulnak. Hajlamosak a szarkazmusra. Tetteik következményeit csak későn veszik észre, amikor általában már késő bármit helyrehozni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az Oroszlánokat szétveti az önbizalom.Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és ha ezt nem kapják meg, azonnal felháborodnak. Sokszor előfordul velük, hogy mindentudó természetükkel elriasztják a hozzájuk közeledni próbáló embereket. Az Oroszlánok mindig irányítani akarnak, makacsságuk értelmetlenné tesz minden velük folytatott vitát.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.