Az esküvőig vártak az első csókkal a szerelmesek: azt akarták, hogy különleges legyen

Forrás: SWNS/© SWNS/Swns -
csók Keylin Akuchie eljegyzés intimitás Eleazer Akuchie
Keylin és Eleazer 2022 januárjában randizott egymással először. Akkor megfogadták, hogy várnak az első csókkal és mindenféle intimitással. Ez a várakozás egészen az esküvőig kitartott, múlt hónapban a nagy napon csattant el közöttük az első csók. 

A 24 éves Keylin Akuchie 2022 januárjában ment el első randevújára Eleazer Akuchie-val. Akkor megfogadták, hogy vallási okokból visszatartanak minden testi intimitást az eljegyzésig. De amikor egy évvel később Eleazer megkérte szerelme kezét, úgy döntöttek, hogy még tovább várnak.

Mit árul árul el a csókunk? - A 6 típus 6 féle személyiséget takar

Múlt hónapban az esküvőjük napján, férj és feleségként, barátaik és családtagjaik előtt csattant el közöttük az első csók. Emlékezetes pillanat volt, amit aztán azóta több alkalommal is megismételtek.

Forrás: SWNS/© SWNS/Swns

Mindketten elmondták, hogy nem volt egyszerű csók és együttlét nélkül, de nem akarták megszegni az ígéretüket. Amikor pedig túl nagy volt a kísértés, igyekezték aktív programokkal elterelni a figyelmüket, mint például túrázás vagy hegymászás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.