A haldokló nő kísérteties üzenetet írt, amikor visszatért az életbe - Fél órán keresztül küzdöttek érte

Forrás: Primo P.S. -
halál élet túlvilág kísérteties üzenet újraélesztés
Egy nő, aki közel fél órán át haldoklott, hátborzongató üzenetet írt, amint "visszatért az életbe".

Egy nő, akinek életéért csaknem fél órán át küzdöttek, kísérteties üzenetet írt, amint visszatért. 2018-ban Tina Hines súlyos szívrohamot kapott, miközben a férjével kirándult. A férfi azonnal megkezdte felesége újraélesztését, de segítség is érkezett. Négyszer sikerült visszahozniuk őt az életbe, mielőtt kórházba került volna.

Forrás: Primo P.S.

Amikor a nő felébredt, azonnal tollat és papírt kért és a következő üzenet írta le: Létezik.

Amikor megkérdezték tőle, hogy pontosan mire gondol, akkor az égre mutatott. Mióta visszahozták az életbe, Tina azon fáradozik, hogy minél több embernek elmesélje halálközeli élményét. Egy könyvet is írt, amely arról szól, hogyan változtatja meg a halál az életet.

Nem Tina az egyetlen, aki könyvet írt arról, mit látott, amikor meghalt, bár az, hogy a mennyország valóban létezik, vagy csak az agy teszi, amit tennie kell az utolsó pillanatokban, vita tárgyát képezi - írja az Unilad. Természetesen léteznek tudományos magyarázatok arra, hogy egyes emberek miért tapasztaltak ilyen élénk halálközeli élményeket. Azt mondják, hogy amikor valaki haldoklik, az agyban felgyorsul az aktivitás, ami a kutatók szerint magasabb tudatszintet válthat ki.

"Túl korai még, vissza kellene menned!" - pár percig volt halott a bokszoló, ezt látta a túlvilágon

Még gyerek volt Aaron McCallum, amikor a mezőn játszva megbotlott, és hogy ne essen el, véletlenül egy elektromos vezetékben kapaszkodott meg, aminek következtében több ezer volt futott át a testén. Ezt tapasztalta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.