A légiutas-kísérő jótanácsai, ha egészségesen akarsz leszállni a repülőgépről

Forrás: Shutterstock.com -
higiénia légiutas-kísérő tanács repülőgép
Egy légiutas-kísérő felfedte azokat az egészségügyi kockázatokat, melyek egy repülőgépen leselkednek az utasra, és azokra a nem éppen higiénikus szokásokra, melyekről jobb volna leszokni, ha egészségesen akarunk leszállni a repülőgépről. 

Tippekkel, tanácsokkal tele van a TikTok, mindenki a saját területén próbálja edukálni és/vagy figyelmeztetni a felhasználókat, mit tegyenek vagy ne tegyenek Ezúttal egy légiutas-kísérő videója terjed vírusként, amely arról szól, hogy mi az, amit soha ne csinálj repülés közben. A tapasztalt légiutas-kísérő, Tommy Cimato tippeket ad mindenre, kezdve attól, hogy mit viseljünk a repülőn, addig, hogy mit nem szabad megtenned, ha repülés közben aludni szeretnél.

repülő,hosszú,étel,alvás Forrás: Shutterstock.com

Ha szereted alvással elütni a levegőben töltött időt, valószínűleg szívesen ülsz ablak mellé, hogy neki támasztd a fejed, de a TikTok-videójában Tommy óva int ettől.

„Ne aludj el, és ne támaszkodj az ablaknak" - mondta, majd hozzátette: "Nem te vagy az egyetlen, aki ezt teszi, éppen ezért nem tudhatod, hány ember vagy gyerek törölte meg a kezét vagy más dolgokat az ablakba."

Tommy továbbra is azt javasolja, hogy a repülőjáratokon legyen rajtunk a bőrünket jól fedő ruházat, hogy elkerüljük az ülésekkel való érintkezést.

„Ne hordj rövidnadrágot, és ne is próbáld meg a repülőgépen levenni a nadrágodat, ugyanaz a helyzet az ülésekkel, mint az ablakokkal, nem tudhatod ki ült ott előtted. Jobb, ha minél nagyob felületet takarsz be textillel: ruhán keresztül kevesebb kórokozó talál meg" - javasolja a férfi.

Tommy felhívta a figyelmet a repülőgépek mosdóira is:

„Soha ne érintse meg puszta kézzel az öblítőgombot vagy a kart. Öblítéskor használd a vécében található szalvétát vagy zsebkendőt" - idézi a légutas-kísérőt a Yahoo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.