2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Szörnyű állapotban volt élete végén a két hete elhunyt vegán influenszer - Mindenki tudta, hogy meg fog halni

halál étrend influenszer Zsanna Samsonova vegán
Ahogy írtunk róla, elhunyt egy 39 éves vegán influenszer, az orosz Zsanna Samsonova. A nő nyersvegán koszton élt: végül éhenhalt. Zsannának rengeteg követője volt a vegán közösségből, akik nem hajlandóak elhinni, hogy étrendje okozta példaképük vesztét. A halál hivatalos okát egyébként még nem hozták nyilvánosságra.

Zsanna halála után több Instagram-bejegyzését felkapták a világhálón, közöttük egy olyat, hogy a nő azzal büszkélkedett, hogy annyit nyom, mint 18 kókuszdió. A súlya ekkor mindösszesen 41 kiló volt. Arról írt, az, hogy vékony, nem jelenti azt, hogy gyenge is lenne, mint ahogy az, ha valaki nagydarab, nem jelenti azt, hogy erős is. "Mindannyian különböző alakúak és méretűek vagyunk, minden ember a kinézetétől függetlenül értékes" - posztolta többek között.

Bár Zsannát követői istenítették, a barátai és az édesanyja, Vera aggódtak érte. Az asszony elmondta, halála előtt nem sokkal könyörgött a lányának, hogy térjen haza. "Megértettem, hogy Zsanna hamarosan meghal, de mégsem tudtam segíteni rajta" - idézi a 63 éves nőt a Mirror. "Rémálommá változott az élete" - nyilatkozta a Novye Izvesztija című orosz lapnak. "Az élete végére annyira legyengült, hogy járni sem tudott" - idézte fel lánya utolsó napjait.

"Hét éven át néztem a halálba vezető útját. Körülbelül öt hónappal ezelőtt találkoztam Zsannával Srí Lankán, elgyötört volt a teste és a tekinte is" - nyilatkozta Olga Csernyajeva, a vegán influenszer egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.