21 év után újra kifutóra lépett Claudia Schiffer: lélegzetelállítóan nézett ki az 53 éves szupermodell

versace Claudia Schiffer szupermodell visszatérés
21 évvel a visszavonulása után péntek este újra kifutóra lépett Claudia Schiffer. Az egykori szupermodell ragyogóan festett pisztácia színű estélyi ruhájában.

Claudia Schiffer 2002-ben vonult vissza a modellkedéstől, azóta mindössze egy alkalommal, 2017-ben lépett kifutóra egy Versace-bemutatón.

Most ismét a Versace kérte fel az egykori szupermodellt, hogy szerepeljen a show-ban, ami tisztelgés két klasszikus Gianni Versace-kollekció előtt 1995-ből, amikor Schiffer volt a cég arca - írja a The Guardian.

Az 53 éves Schiffer a bemutatón egy, az alakját kiemelő pisztácia színű, fémhálós estélyi ruhában nyűgözte le a közönséget, amelynek soraiban a modell 18 éves lánya, Clementine is látható volt. A fiatal lánynak ez volt az első divatbemutatója.

Claudia a Vogue-nak mesélte el, hogy azért fogadta el a felkérést, mert Donatella Versace „csodálatos, melegszívű, szelíd, őszinte, kedves ember."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.