Bizarr felvétel arról, hogyan készül a felvágott: ezek után ennél belőle?

TikTok felvétel felvágott elkészítés
A TikTok-ra került fel egy bizarr videó arról, hogyan készülnek a boltok polcain kapható felvágottak. Figyelem! Aki eddig rajongója volt a különböző féle felvágottaknak, annak a felvétel megtekintése után könnyen megváltozhat a véleménye. 

A felvétel elején jól látható, hogy egy gyártási folyamatot kísérhettünk figyelemmel, ám először még sejteni sem sejthetjük, hogy mit. Ezt követően csak azt látni, hogy a maszkot és védőöltözetet viselő dolgozók egy nagy üstből lapáttal szednek ki egy leginkább krémnek vagy fagylaltnak tűnő habos anyagot, amit aztán kisebb formákba töltenek, majd azokat sütőbe teszik - írja a Ripost.

A videó végén derül ki a néző számára, hogy a sütőből kivett majd vékonyra szelt darabkák azok a felvágottak, amelyeket leveszünk a boltok polcairól. A felvétel alatt több megdöbbentő komment érkezett.

"Fúj, ilyet sem eszem többet!"

- írta valaki.

@thatafricanchick2 I dont want to believe this# # #ham#fake#food#blacktiktok#woah♬ Breaking News - Breaking News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.