Megható fotóval emlékezett elhunyt édesanyjára John Travolta lánya - Kelly Preston ma lenne 61 éves

John Travolta fotó család Kelly Preston születésnap
John Travolta és lánya, Ella gyönyörű fotókat posztoltak a közösségi médiába a három évvel ezelőtt elhunyt Kelly Prestonról. Így köszöntötték a néhai színésznőt, aki 61 éves lenne. 

„Boldog születésnapot, mama! Nagyon szeretlek! Köszönöm, hogy minden nap inspirálsz!” – írta Ella Bleu Travolta ahhoz az őt és édesanyját, Kelly Prestont ábrázoló fotóhoz, melyet Instagramra posztolt a színésznőre emlékezve.

Kelly Preston színésznő és John Travolta színész 1991-ben házasodott össze, két gyermekük született, és boldog családként éltek 2020-ig, amikor a színésznő 57 évesen elvesztette a mellrák elleni küzdelmet. A három éve elhunyt Kellyről minden lehetséges alkalommal megemlékezik a család, Travolta is rendszeresen oszt meg közös emlékeket a social médiában imádott feleségéről és a családról, legutóbb egy hónapja, a házassági évfordulójuk kapcsán tette ezt.

Ezúttal sem volt ez másképp, nemcsak Ella, ő is posztolt egy gyönyörű képet Prestonról, melyhez azt írta: „Boldog születésnapot, Kelly! Szeretünk!”

Számos híresség hozzászólt Ella és John Travolta fotójához.

Rosanna Arquette így emlékezett egykori kolléganőjére: „Kívül-belül gyönyörű Kelly. Légy áldott, angyal. Boldog születésnapot!”

Sharon Stone hangulatjelekkel fejezte ki érzéseit, Kimberly Heath-Carrico producer pedig Ella fotójához írt kommentjében olyan esetekről számolt be, amikor Kelly Preston bizonyította, hogy a család nála mindig is a karrier előtt szerepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.