Gyönyörű helyre vitte romantikázni Palvi Barbit 30. születésnapján Dylan Sprouse

Palvin Barbara szupermodell Dylan Sprouse Napa Valley születésnap
Október 8-án ünnepelte 30. születésnapját a szupermodell, Palvin Barbara. Férje, Dylan Sprouse csodálatos úttal lepte meg, amelyről fotókat is készített és meg is mutatta a követőiknek. 

Dylan Sprouse a híres kaliforniai Napa Valley borvidékre vitte feleségét, ahol a legszebb pilanataikat és boldogságukat meg is örökítették. A poszthoz Sprouse ezt írta:

Palvin Barbi és Dylan júliusban házasodtak össze Magyarországon. Nem sokkal később a szép modell közzétette az esküvői videójukat, amelyben mindenkinek megmutatta, milyen csodás napjuk volt. Az esküvőt Ceglédbercelen, a Palvin család birtokán tartották. Barbinak három ruhája is volt, az első egy Vivienne Westwood, a második Lorenzo Serafinitől, a harmadik pedig a magyar Mérő Pétertől való. Barbi mindhárom ruhájához Jimmy Choo cipőt viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.