Rá sem lehet ismerni Jennifer Garner és Ben Affleck kisebbik lányára: Seraphina lázadó korszakát éli

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com -
Samuel Seraphina Ben Affleck Jennifer Garner Los Angeles
14 éves lányával Seraphinával és fiával a 11 éves Samuellel kapták lencsevégre a hétvégén Los Angelesben Jennifer Garnert. 

Seraphina egy fakó kék nyakú pulóvert és khaki rövidnadrágot, Samuel, lila sportmezt viselt, szürke sportnadrággal. A fotók tanúsága szerint a színésznő kisebbik lánya, Seraphina épp a lázadó korszakát éli, amit fiús öltözéke, és felemás zoknija is bizonyít. Ha nem tudnánk, hogy őt látjuk, szinte biztosan nem ismernénk fel, ám az is igaz, hogy Garner keveset mutatkozik nyilvános eseményen a gyerekeivel, akik a közösségi médiában sem pózolhatnak. A kislányról készült friss fotókat itt nézheted meg.

Így nézett ki Seraphina korábban Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Garnernek és volt férjének - akitől 2017-ben vált el - Ben Afflecknek három gyereke született, a legnagyobb Violet, őt követte Seraphia, a legkisebb pedig Samuel.

Jennifer Garner és Ben Affleck a válás ellenére egyetértenek a gyereknevelésben, mindkettőjüknek fontos a magánéletük védelme. A közösségimédia-jelenlétükre (vagy inkább jelen nem létükre) különösen odafigyelnek. Ezzel kapcsolatban osztotta meg a színésznő szuperszigorú elveit a minap.

Garner a Today című műsornak adott interjújában arról beszélt, hogy milyen óvintézkedéseket kell tennie gyermekei jóllétének és magánéletének védelme érdekében. Nekik ugyanis tilos közösségi médiát használniuk. A gyerekei ezt nem vették zokon, a műsorvezetők kérdésére Jennifer el is mondta, hogy miként sikerül ezt megvalósítania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.