Kiderült, hogy miben hunyt el a világhírű sorozatsztár

Forrás: Getty Images/Jeff Katz -
halál színésznő Suzanne Somers emlőrák
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, egy nappal a születésnapja előtt hunyt el Suzanne Somers, akit a nagyközönség a Three's Company és a Step by Step című filmekből ismerhetett leginkább. Halálának okát korábban nem hozták nyilvánosságra, egészen mostanáig.

„Suzanne Somers október 15-én a hajnali órákban békésen hunyt el otthonában. Szerető férje, Alan, fia, Bruce és közvetlen családja vette körül"

— adott ki közleményt a család kérésére a színésznő sajtósa, R. Couri Hay.

Forrás: Getty Images/Jeff Katz

Somersnél először 23 éve diagnasztizáltak mellrákot, halála után egy nappal ünnepelte volna a 77. születésnapját, a család őt megünnepelni gyűlt össze. Eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi okozta a színésznő halálát, ám a halotti jelentésből kiderült, hogy emlőrákja több áttétet is képezett a testében, többek között az agyában, amivel a szervezete már nem volt képes felvenni a harcot.

Somerst halála után három nappal a Cathedral City-ben található Desert Memorial Parkban temették el a kaliforniai Palm Springsben - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.