Első dolgod legyen lehúzni a WC-t a szállodai szobába történő érkezéskor: figyelmeztet egy hotel alkalmazottja

Forrás: Shutterstock -
hotel ülőke wc figyelmeztetés
A szállodákban természetesen van takarító személyzet, és az alkalmazottak általában mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a nyaralásunkat tiszta és kényelmes környezetben töltsük, ám a legalaposabb takarításnál is mindig akadhatnak dolgok, melyeket kihagyhatnak. Ebben a cikkünkben szállodai dolgozók osztották meg a tapasztalataikat.

Az eShores utazási iroda beszélt néhány szállodai dolgozóval, köztük takarítókkal, recepciósokkal és várakozókkal, hogy megosszon néhány fontos tippet.

Ötcsillagos szálloda, motel vagy panzió? Akárhol szállsz meg, ezeket a felületeket fertőtlenítsd

Az utazási társaság hangsúlyozta, hogy a szállodai dolgozók tájékoztatták őket arról, miért érdemes mindig leöblíteni a szállodai WC-t használat előtt – különösen a mediterrán országokban.

WC, ajtó Forrás: Shutterstock

A szakértők azt mondták, hogy érkezéskor és a nap végén a szobába való visszatéréskor is le kell öblíteni – mert a mediterrán rágiókban a WC-csésze és az ülőke alatt tökéletes búvóhelyet találnak maguknak a rovarok és pókok. Ezért ajánlott használat előtt lehúzni a WC-t, hogy elkerüljük a nem kívánt ízeltlábúakkal való találkozást - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.