Megdöbbentek az Aldi vásárlói: olyan felfedezést tettek, amivel csökkenthető a sorban állás ideje

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon -
Aldi vásárlás pakolás polc kassza
Mindenki megőrjít, amikor egyesek a kasszánál pakolják be az árut a szatyorba, feltartva ezzel a sort és a kasszást is. Egy TikTokker most megmutatta, hogyan küszöbölhető ez ki az Aldiban.

A Cooking with Tubz néven futó videós mutatta be, mire is való az Aldi kasszái mögött húzódó hosszú polc, és hogyan tudjuk ennek segítségével felgyorsítani a vásárlás folyamatát.

A videós úgy tett, mint mindenki más: feltette a termékeket a kasszaszalagra, folyamatosan pakolt a kosarába, majd fizetett. Ám ami ezután jött, az többeket meglepett. A kocsit odatolta a már említett polchoz, és kényelmesen, senkit sem zavarva szatyrokba pakolta a megvásárolt termékeket.

Illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon
@cookingwithtubz2#aldi#howitworks#packing#shopping#easy♬ original sound - Cooking with Tubz

Sokakat megdöbbentett ez a felfedezés, a felvétel alatt többen azt írták, sosem használták még ezt a polcot az Aldiban, pedig megőrjíti őket, amikor egyesek a kasszánál kezdenek el csomagolni, és maguk sem szeretik, hogy kapkodni kell. De akadt olyan hozzászóló is, aki elutasította azt, hogy kétszer kell megfognia minden árut: azzal, hogy egyszer visszapakol a kosárba, majd onnan szatyrokba, a saját idejét vesztegeti, ezért továbbra is azonnal a saját táskájába fog csomagolni - ídézte a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.