Nem lesz száraz a csirke, ha úgy készíted el, ahogy a mesterszakács tanácsolja

puhaság szakács főzés csirkecomb csirkemell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csirkét sokan nem szeretik, mondván, semmi íze és túl száraz. Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie. Dennis Littley séf elárulta, hogyan lehet minden alkalommal kellemesen szaftos és jó ízű csirkés ételt készíteni.
Szószokkal még finomabb lehet a csirke, és biztosan nem lesz száraz. Forrás: Shutterstock/Slawomir Fajer

Érdemes megfontolni azt is, hogy milyen típusú csirkét vásárolunk, mivel a csirkemell sokkal nagyobb eséllyel szárad ki, mint a csirkecomb. A csirkecombokon több zsír található, így főzés közben is lédús marad, ha mégis a mell mellett döntünk, klopfoljuk ki.

Ez is érdekelhet:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.