Közös fotón Heidi Klum és négy gyereke - 20 évvel fiatalabb férje is boldogan mosolyog a kamerába

fotó szupermodell Heidi Klum Instagram Tom Kaulitz
Ritkán láthatjuk együtt Heidi Klum gyerekeit, ám néhány napja a szupermodell az Instagramján közös képet osztott meg róluk.

Egyre több időt tölt gyermekeivel az 50 éves szupermodell. Heidi Klum ezúttal meg is mutatta őket, közös képen – amelyhez csak ennyit írt, Love – pózol a 19 éves Lenivel, a 14 éves Lou-val, a 18 éves Henryvel és a 17 éves Johannal valamint 20 évvel fiatalabb férjével, Tom Kaulitz-cal.

A modell idősebb lányának az apja Flavio Briatore, aki 23 évvel idősebb Heidinél. Másik három gyermeke pedig Seallel közös, vele 2012-ben váltak szét útjaik.

Klum és Leni egy évvel ezelőtt közös fehérneműs fotót tettek közzé, ám a kép nem hozta meg anya-lányának a várt sikert. A márka Instagramos-bejegyzése alatt kommentelők taglalták, hogy ezt a koncepciót még egyszer végig kellett volna gondolniuk a kreátoroknak, mielőtt a gyakorlatba is átültetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.