Apa lesz Robert Pattinson: kedvese a színpadon jelentette be a nagy hírt, a hasát is megmutatta

Forrás: AFP -
Robert Pattinson Suki Waterhouse család terhes the batman
Vasárnap, a Corona Capital Fesztivál színpadán egy poénnal jelentette be a modell, hogy kedvesével, Robert Pattinsonnal szülői örömök elé néznek. 

Suki Waterhouse anyuka lesz. Ami jelen esetben azt is jelenti, hogy a legutóbbi Batman-film címszerepét játszó Robert Pattinson hamarosan apaszerepben fog tündökölni.

Vasárnap a 31 éves modell és énekesnő a mexikói Coronoa Capital Fesztivál színpadán állva lepte meg a közönséget, amikor a közönségnek azt mondta:

Kinyitotta a kabátját, hogy felfedje a már láthatóan gömbölyödő hasát, mire a tömeg éljenzésben tört ki.

A Batman sztárja és a modell-énekesnő első gyermekét várja Forrás: AFP

Waterhouse több mint öt éve áll kapcsolatban Robert Pattinsonnal. Ő és a Batman sztárja először 2018 júliusában randevúztak, és a pandémia és a film forgatásának idején költöztek össze. Barátaik akkor azt mesélték, elképesztően boldogok együtt.

A szerelmesekről úgy tudni, akárhova is szólítja őket a munkájuk, 2 hónapnál hosszabb időt sosem töltenek egymástól távol. Ezt Suki is megerősítette, amikor arról mesélt, hogy ha van két szabadnapja, azonnal rohan haza Pattinsonhoz.

Waterhouse azt is megosztotta rajongóival, hogy még mindig hihetetlenül izgatott lesz, amikor Pattinson neve megjelenik a telefonján.

„Azt hiszem, ő is ugyanezt érzi irántam. Mindig annyi mondanivalónk van egymásnak, és annyira viccesnek találom őt” — nyilatkozta a modell-énekesnő a People-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.