33 év után válik a népszerű színésznő: "Ami sok, az sok"

házasság válság válás kapcsolat
A népszerű színésznő és műsorvezető, Linda Robson megerősítette, hogy 33 év után válnak férjével. 

Linda Robson megerősítette, hogy 33 év házasság után szakított férjével, Mark Dunforddal. A 65 éves színésznő és műsorvezető a héten kommentálta is a válás hírét: „Ő egy nagyon jó apa, és volt néhány szép évünk, de ami sok, az sok" - mondta Linda, aki azt is elárulta, hogy nem fog unatkozni a következ hónapokban, ugyanis ztazásra készül.

„Itt van körülöttem a családom és a gyerekeim. Novemberben pedig egy hajóútra megyek. Elfoglalt vagyok. Jól érzem magam" - mondta Linda. A színésznőnek és a 63 éves Marknak két közös gyermeke van, a 31 éves Louis és a 27 éves Roberta. Lindának egy másik kapcsolatából is van egy gyereke, a 40 éves Lauren.

Már korábban felmerültek pletykák arról, hogy a pár házassága válságban van, de akkor még a színésznő nem erősítette meg a hírt a nyilvánosság előtt, ám a színfalak mögött elég nyíltan beszélt a házasságában fennálló problémákról - írja a DailyMail.

„Karácsony előtt volt egy nehéz időszakuk, de sikerült túljutniuk rajta. Linda a családjához és a közeli barátaihoz fordult, akik támogatták őt ebben az egészben" - mondta korábban egy informátor, és úgy tűnik, hogy a híresztelések valósak voltak, hiszen a pár hosszú házassága véget ért.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.