Hatalmas ajándekozási hibát követett el Diana hercegné az első családi karácsonyon

Diana királyi család hercegné családi karácsony baklövés
Diana és Károly 1981-ben házasodott össze. Az első sandringhami családi karácsonyon a hercegné óriási ajándékozási hibát követett el, amiért Károlyt okolta, aki nem mondta el neki a királyi családi szokásokat, szabályokat.

Diana hercegnő kínos baklövést követett el első karácsonyán a királyi család tagjaként. A 22 éves Diana 5 hónappal azután, hogy hozzáment Károlyhoz, elször vett részt a királyi család hagyományos sandringhami karácsonyi ünnepségén, de nem tudott a szokásaikról.

Óriási ajándékozási hibát vétett Diana hercegné az első sandringhami családi karácsonyon Forrás: Pinterest

Windsoréknál ugyanis nem a drága ajándékokat részesítik előnyben karácsonykor, hanem a vicces apróságokat. Diana nem tudta ezt, ezért egy méregdrága kasmír pulóverrel lepte meg Anna hercegnőt.

A következő években már nem vétett hibákat a szívek királynője, legalábbis ami a karácsonyi ünnepet illeti, legközelebb már egy leopárdmintás fürdőszobaszőnyeggel lepte meg sógórnőjét, Sarah Fergusont.

Sandringham személyzetének akkor tagjai közül többen állítják, hogy Diana nem élvezte az ott töltött karácsonyokat. Darren McGrady királyi séf szerint a hercegnő szívesebben beszélgetett a személyzettel, mint a többi vacsoravendéggel.

„Miután a királynő és a királyi család elhagyta az ebédlőt, Diana hercegnő szeretett bejönni beszélgetni, vagy csak sétálni a konyhában, és megnézni, mi történik ott” — mondta el az egykori konyhafőnök, hozzátéve: „Sandringham olyan szűk volt, olyan kompakt, olyan sok ember volt ott, a teljes család. Képtelenség volt egy kicsit megszökni, egyedül lenni. Kijöttél az ebédlőből, és nem mehettél be úgy a nappaliba, hogy üres lett volna, mert három-négy ember mindig volt ott, aki valamilyen társasjátékot játszott éppen. Ha a hercegné elment sétálni, rendszerint beleütköztem. Szóval, azt hiszem, valószínűleg ez az, amiért nem szeretett ott lenni”.

A téma amiatt merült fel, hogy a királyi család rajongói közül sokan gondolják a Vilmos és Katalin idei karácsonyi üdvözletén szereplő családi fotóról, hogy Diana tiszteletére készült, mert a néha hercegné szerette azt a laza eleganciát az öltözködésében, amit a képen a walesi hercegi család a fehér ing- sötét nadrág választásával és a fekete-fehér fotóval képvisel — írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.