Új életre kelhet a piszkos edzőcipő: házi készítésű filléres pasztától fog ismét ragyogni

Forrás: Shane Aldendorff - Pexels -
trükk fehér cipő paszta piszkos edzőcipő
Egy nő megosztotta zseniális trükkjét: így varázsolta piszkos edzőcipőjét ismét ragyogóvá. 

A ragyogóan fehér cipő csak addig makulátlan, amíg a polcon van. Amint földet ért a talpa, elbúcsúzhatunk a tisztaságától is, hiába vigyázunk. A mosógépbe sajnos nem dobhatjuk be, mert félő, hogy tönkremegy, és ugyanettől tartva mindenféle erős fehéríítővel sem dörzsölhetjük a szennyződéseket. Sokan éppen a kényessége miatt mondanak le a fehér cipőről, de van egy jó hírünk számukra és azok számára, akiket ugyan nem riasztott vissza a világos szín a vásárlástól, a karbantartással viszont már hadilábon állnak: van megoldás az egyszerű, hatákony és olcsó tisztítására.

Újra ragyogó lehet a fehér cipőd Forrás: Shane Aldendorff - Pexels

A TikTokon osztották meg azt az egyszerű receptet, aminek a segítségével a fehér cipők ismét a legnagyobb pompájukban ragyoghatnak.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál fogkrém
  • 1 evőkanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál mosogatószer
  • Fogkefe

A hozzávalókat egy tálban kell addig kevergetni, amíg egy pasztát nem kapunk, amit aztán fogkefe segítségévl kell felvinni a koszos területre. Végül majd egy papírtörlővel el kell távolítani, és kész is vagyunk. Íme, az erről készült videó:

@ideatimes#viral#learnontiktok#clean#cleaning#lifehacks#tipsandtricks#useful#satisfying#oddlysatisfying#relax#handmade#ideatimes#foryou#fypシ♬ original sound - IdeaTime⭐Everywhere

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.