Hatalmas bejelentést tett a Netflix: ekkor érkezik mindenki kedvenc sorozatának harmadik évada

bejelentés Colin Bridgerton Bridgerton család Netflix Penelope Featherington
A Netflix végre nyilvánosságra hozta, hogy mikor érkezik a Bridgerton család harmadik évada. Sajnos, még várnunk kell egy darabig...

Sok millió rajongóval együtt mi is azt reméltük, hogy a Bridgerton család harmadik évada — ami Penelope Featherington és Colin Bridgerton románcáról szól majd — karácsonyra megérkezik. Sajnos csalódnunk kellett.

A Netflix bejelentette, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben a Bridgerton család harmadik évada nem karácsonykor, hanem csak jövő tavasszal, május 16-án lesz elérhető. Ekkor sem tudjuk majd ledarálni a sorozatot, mert két részletben mutatják be, a második fele csak június 13-án kerül adásba.

A hollywoodi sztrájkok miatt több film és sorozat premierje is csúszott, ám a pletykák szerint a Bridgerton esetében nem csak erről van szó. Állítólag a sorozat alkotója, Shonda Rhimes nem volt elégedett egyes epizódokkal, ezért ezeket át kellett dolgozni. Jó hír azonban, hogy a készítők mind a nyolc Bridgerton-testvér szerelmi történetét be akarják mutatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.