Pofonegyszerű gyakorlat a toka eltüntetéséhez

Forrás: Shutterstock -
életkor csontkovács módszer toka eltüntetés genetika
Az életkor előrehaladtával és/vagy a súlygyarapodással egyre nagyobb az esélyünk arra, hogy tokát növesztünk, ami valljuk be, egy kicsit sem esztétikus. Dr. Michael Rowe csontkovács TikTok-csatornáján megmutatta, hogyan tüntethetjük el az úgynevezett "kettős állat". 

A tokaprobléma természetesen plasztikai beavatkozással is megoldható, ám nem mindeki fekszik szívesen kés alá, és nincs is mindenkinek pénzre rá. Dr. Michael Rowe módszeréhez csupán egy teniszlabda kell és kitartó gyakorlás.

@drmichaelrowe How to Get Rid of a Double Chin #doublechin#doublechinreduction#doublechinexercise♬ original sound - Dr. Michael Rowe | SpineCare

Dr. Rowe azt javasolta, hogy ezt a mozdulatsort naponta kétszer-háromszor végezzük el, hogy hatékony legyen.

Dr. Javier Zelaya, a Skinworks Dermatology munkatársa elmondta, a toka hátterében három ok áll: a genetika, az életkor (a bőr kollagéntartalma csökken) és a rossz testtartás.

Ha valaki tokás, de amúgy nem elhízott és egyébként egészségesnek tűnik, valószínű, hogy genetikai örökséget hordoz - ídézi az Express.

További gyakorlatokat a toka eltüntetéséhez itt találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.