Luxus a köbön! Egy emberként akadtak ki a TikTok-felhasználók a 13 éves lány karácsonyi kívánságlistáján

lista fiatal lány vad karacsony
Egy iskolás kislány 43 darab értékes terméket szedett össze a karácsonyi listájára. Köztük szerepelt többek között egy Macbook Pro, Charlotte Tilbury termékek, Dior smink, Gucci parfüm, Skims ruhák és még sok más. A szülőket teljesen ledöbbentette a sok fényűző kívánság. A karácsonyi listán szereplő termékek értéke több, mint egymillió forint volt.

Már csak pár nap maradt karácsonyig, mindenki az utolsó ajándékok után kapkod. Sokan el sem tudják képzelni, mivel lepjék meg szerettüket. A zsúfolt forgatagban pedig egy karácsonyi lista segíthet igazán, azonban, egy 13 éves kislány új szintre emelte a karácsonyi kívánságokat.

Az ausztrál iskolás lány listája 43 tételt tartalmaz, valamint pénzt is kért pluszba. A listán a tini olyan prémium márkák termékeit kérte, mint a Skims, a Drunk Elephant, a Dior, a Lululemon, a Nike, a Charlotte Tilbury és még sok más. A csúcstechnológiától kezdve a designer ruhákon, sminkeken és bőrápoláson át a tárgyakig, jól látható, hogy ennek a tininek drága ízlése van.

A kislány kérései megdöbbentették a szülőket Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Andrey Yurlov/Shutterstock. No use without permission./Andrey Yurlov

A levélben többek között ez állt:

„A 20234-2024-es karácsonyi kívánságlistám. Dior ajakolaj, Converse, babakék puffos mellény, Lululemon, fogkrémek, rózsaszín Nike dunks, nyaklánc, műszempillák, Macbook Pro, gyűrűk, body board, cuki gyertyák, pénz, selyem párnahuzat, arcjéggömbök, Charlotte Tilbury termékek, Rare Beauty pirosító.Drunk Elephant bronzosító cseppek, Frank Green és Stanley vizes palack, Led lámpák, Apple óra, Gisou szájfény, hordozható töltő, Apple airpods, Nike rövidnadrág, Dior conclear, selyem pizsama, új Ipad, Nike zokni, széles szárú farmer, Squishmallows, farmer szoknya, szempillaspirál, Gucci parfüm, Amazon ajándékkártya, Mecca ajándékkártyák, Nirvana ruhák, Skims."

A levelet nagynénje osztotta meg a közösségi médiában. A posztra rengeteg visszajelzés érkezett.

– Ez az egész lista a TikToknak köszönhető – érkezett egy másik komment.

Egy másik személy azonban kiállt az iskolás lány mellett, és így reagált:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.