42 éves lett Katalin hercegné, akinek a türelme rózsát termett: gúnyolták, de az idő őt igazolta

Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Kate Green -
Katalin hercegné szerelem születésnap
Katalin hercegné 42 éves lett: hosszú út vezetett számára a főiskolás szerelemtől a monarchia egyik kulcsszerepéig. 

Katalin hercegné számára az élet már eddig is egy rendkívüli utazás volt: hétköznapi - bár jól szituált - háttérből a királyi családba került. II. Erzsébet királynő halála azonban azt jelentette, hogy újabb hatalmas lépést kellett tennie - mellékszereplőből főszereplővé vált. Ma, mint walesi hercegné, a 42 éves Katalin egyike annak a négy kulcsembernek, akik összetartják a brit monarchiát, és akiket az edinburghi herceg és hercegné is támogat.

42 éves lett Katalin hercegné Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Kate Green

Míg a múltban talán egy kicsit háttérbe húzódott, manapság Katalin saját nyilvános identitást alakít ki, magabiztosan vállalja különböző események háziasszonyi posztját. Annak idején azonban kitartónak kellett lennie, hogy Vilmos főiskolai szerelméből herecgnévé váljon. Gúnyneveket is aggattak rá, többnyire Waity Katie-nek csúfolták, hiszen hosszú évekre a barátnő státuszban ragadt, de az idő őt igazolta: türelme rózsát termett.

A születésnapját ünneplő hercegnének ráadásul még csak ezután jön majd el az ideje, hiszen egyre felelősségteljesebb posztokat, egyre fontosabb szerepeket kell majd betöltenie - Írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.