Az influencer felfedi az igazságot: sose dőlj be az ilyen volt, ilyen lett testátalakítós fotóknak

tanács influencer igazság test
Egy influencer megosztotta, miért nem szabad hinni az olyan online megosztott tartalmaknak, amelyek bizonyos átalakulásokat mutatnak be. A közösségi média sztárja, Sara Puhto úgy döntött, hogy leleplezi, sokan hogyan "hamisítják" a fotókat a testükről.

Sara emlékeztette 430 000 követőjét, hogy az emberek pillanatok "megváltoztathatják" a testüket, olyan dolgokkal, mint a villantás és a pózolás és egyúttal arra biztatta őket, hogy alkalomadtán egyék a kedvenceiket szorongás nélkül, és fogadják el, hogy a testük néha megváltozhat.

A szőke szépség azt is elmondta, hogy ne bosszankodjunk a nem túl hízelgő fotók miatt, mivel annak ellenére, hogy nem "tökéletesek", egy vidám emléket képviselhetnek - írja a Daily Star.

A követők imádták a posztot, sokan őszintén megköszönték Sarának a fontos emlékeztetőt.

A poszt azután született, hogy Sara áprilisban az Instagramon hívta fel követői figyelmét az influencerek képszerkesztő módszereire, és megmutatta, milyen könnyen felismerhetetlenné tudja tenni magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.