Szűzhártya-plasztika és G-pont nagyobbítás - 8 extrém plasztikai műtét

G-pont implantátum popsi szűzhártya köldök plasztikai sebészet arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a plasztikai műtétek már olyan elterjedtek, hogy akkor lepődünk meg, ha a képernyőn vagy utcán látott csinos nőnek valódiak a keblei. De ma már a régi, jól bevált ajak- vagy mellimplantátumok mellett szokatlan testrészek átformálására is van lehetőség, jópáran élnek is vele - hogy ezt jól teszik-e, az már egy másik kérdés.




Northfoto
Northfoto


Térdkalács-plasztika és teljes lábátformálás

Nemcsak a női mell és fenék, hanem a láb is lényeges a csábítás szempontjából. Sokat lehet rajta formálni edzéssel és diétával, de van, akinek ez nem elég. Így a sebészeteken már lehet kérni térd- és bokazsírleszívást, mely speciálisan képzett orvost igényel bonyolultsága miatt, saját zsíros és szilikonos vádlifeltöltést, mely után hetekig kompressziós harisnyát kell hordani, és hat hétig a sport is tiltva van. Amire Demi Moore szavaz, az pedig a térdátalakíttatás: a térdkalácsot vékony réteg zsír borítja, mely az idő előrehaladtával megereszkedhet, így ezt is le lehet szivatni, és az ernyedt bőrt is korrigálják. A magas sarkú okozta talpproblémákat is egyszerűen megoldják ma már saját zsír beültetésével vagy hialuronsavas befecskendezéssel.

Szeméremdomb zsírtalanítása nőknek és férfiaknak

A plasztikai műtéteket nagyrészt nők igénylik, kivéve, ha intim problémák kerülnek szóba. Ugyanis rengeteg férfi nincs megelégedve méreteivel és fordul sebészhez. Körükben a nem éppen kockázatmentes pénisznagyobbítás, -vastagítás, és -egyenesítés mellett a legújabb őrület a szeméremdomb zsírtalanítása - ettől ugyanis pár centivel nagyobbnak tűnik férfiasságuk, és szégyellt nőies dombjuk is eltűnik. De az eljárás nemcsak férfiak, hanem nők számára is elérhető, kiegészítve szeméremdomb-emeléssel, mely a korral megereszkedett szöveteket helyezi magasabbra. Akinek ezek után esetleg a fanszőrzetével is problémája lenne, az is beültethető a hajbeültetéshez hasonlóan.

Tipp! Alekosz első pornófilmjéhez castingol! Kattints a galériáért! (+18)


G-pont nagyobbítás





Thinkstock
Thinkstock


Szűzhártya-helyreállítás

Egyes országokban vallási vagy családi okoból megkövetelt a nők szüzessége házasság előtt, így a bűnbe esett menyasszonyok sokszor kérnek szűzhártya-visszaállítást a plasztikai sebésztől. A nemi érintkezés során beszakadt hártya sebészileg helyrehozható. Többféle módszer létezik erre, egyik sem túl fájdalommentes, viszont elképzelhető olyan tökéletes eredmény, ami még egy nőgyógyásznak sem szúr szemet.


Mandula-köldök plasztika

Sok nő nincs megelégedve a derekával, csípőjével, esetleg túl nagynak találja a hasát. Mindezeken diétával, edzéssel próbálnak segíteni, de van egy terület, ami nem edzhető, ez pedig a köldök. A csúnya, formátlan kis gödör pedig elronthatja az egész összképet, így ma már azt is megoperáltathatjuk. A mai köldökdivat a mandulaforma, ennek eléréséhez megfeszítik és függőleges helyzetbe rögzítik a köldök körüli bőrt alig fél-másfél óra alatt, ráadásul a műtét kevesebbe is kerül, mint például egy mellplasztika. Japánban már nagyon elterjedt igazíttatás, kérdés, hogy hazánkba mikor gyűrűzik be.

Szemszínváltoztatás egy életre

Régebben, ha nem tetszett valakinek a saját szeme színe, beletörődött, aztán később jöttek a színes kontaktlencsék, melyek időlegesen segítettek az ügyön. Modern korunkban már ennél is továbbmentek az orvosok, a beültethető színes lencsével egy életen át olyan színű szemmel élhetünk, amilyet megálmodtunk magunknak. Ehhez ugyanúgy egy intraokuláris lencsét ültetnek a szemlencse helyére, mint a látásjavító műtéteknél, csak itt kifejezetten esztétikai céllal - az előforduló kockázatokat itt sem érdemes mellékesnek tekinteni.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!



Bizarr arcplasztikák





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Thinkstock
Thinkstock


Jocelyn Wildensteint mint macskanőt ismerik Amerika utcáin, ő már 62 éves, és finoman fogalmazva érdekesen néz ki a rengeteg műtéttől. Férje nagyon szerette a macskákat, és Jocelyn úgy gondolta, ha minél jobban hasonlít az állatra, annál jobban szereti majd párja. Aki egyébként úgy megijedt egyszer nejétől, hogy majdnem lelőtte. Nem is csoda, hiszen a hölgy szemét halántéka felé feszítették, száját hatalmasra töltötték, arcát is szétszabdalták. Ő mégis büszkén mászkál az utcán mint macskanő.

Találkozhatunk még egyébként - ha szerencsénk van - zombiemberrel, kígyóemberrel és leopárdemberrel is, ők tetoválásaikkal, kettéhasított nyelvükkel és piercingjeikkel borzolják az idegeket, és élik többé-kevésbé a választott állat életét.

Tipp! A legszebb őszi kabátok képgalériánkban. Katt ide!





Milyen lesz a plasztikai sebészet a jövőben?http://www.life.hu/ujtestujelet/20110718-a-plasztikai-sebeszet-multja-es-jovoje.htmlSorozatsztár csodálatos képességgel: Marilu Henner képtelen felejtenihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-sorozatsztar-csodalatos-kepesseggel-marilu-henner-keptelen-felejteni.html6 különböző gyógyszer nyomait találták meg az elhunyt Michael Jackson gyomrábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111007-6-kulonbozo-gyogyszer-nyomait-talaltak-meg-az-elhunyt-michael-jackson.htmlSzempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111005-szempillanoveszto-csodaszerrel-szepulnek-a-vilagsztarok.htmlVaginaplasztika - pornószínésznőkre akarnak hasonlítani a háziasszonyokhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20110311-a-porno-miatt-no-a-kisajakplasztika-nepszerusege.htmlTömegével járnak mellkisebbítő műtétre a cicis férfiakhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20110207-egyre-nepszerubb-a-mellkisebbito-mutet-ferfiaknak.html9 helyzet, amikor csak az alkohol segíthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-az-alkohol-jotekony-hatasai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.