Dr. Kaszab Csilla vagyok, bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. Alább olvasható tevékenységem és munkásságom, valamint azok a területek, témák, melyekben várom az olvasói kérdéseket, és amelyekre készséggel válaszolok.

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. A diploma megszerzését követően a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgoztam öt évet, ahol az immunológiai, onkológiai és általános bőrgyógyászati osztályokon, a klinika általános és STD ambulanciáján szereztem szakmai gyakorlatot.

Rendszeresen előadóként vettem részt a Budapesti Betegbemutató üléseken, a Dermatológiai Társulat és az STD Társaság Nagygyűlésein. Érdeklődési területem széles, foglalkozom festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, bordaganatok szűrésével, aknés és rosaceás bőr, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek kezelésével is.

A hagyományos bőrgyógyászaton kívül kozmetológiai kezeléseket is végzek, arcfiatalítást Drakula terápiával, dermarolleres kezeléssel, botox ill. ráncfeltöltéses technikákkal.

Elérhetőségek:

Honlap: www.casderm.hu
Telefon: 06 70 590 6482
E-mail: info@casderm.hu
Cím: CASDERM Kft. - 1036 Budapest, Lajos u. 94.