asztrológia csillagászat csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az Ikrek ezen a héten nem lesznek a topon, a Halakra harmonikus, érzelmekkel teli napok várnak.

Kos

Tipp: Ne te oldd meg mások feladatait, különben a sajátodra sosem jut időd. A túlórákat is felejtsd el, hisz képes vagy mindent 8 órás munkaidőben elvégezni.

Bika

Tipp: Ne lépj át semmilyen határt, amit másvalaki esetében te magad sem néznél jó szemmel. Így biztosan nemet tudsz mondani egy esetleges csábításra.

Ikrek

Tipp: Épp ideje, hogy kipihend magad, melyre jó lehetőséget kínál a hétvége. Utazz el valahová!

Rák

Tipp: Ne hagyd magad csőbe húzni, valaki ki akar majd használni, hisz értesz valamihez, amihez ő nem.

Oroszlán

Tipp: Inkább a pozitív változásokra koncentrálj, főleg szakmai téren kerülhetsz szerencsés helyzetbe. Mindent használj ki, ami csak adódik.

Szűz

Tipp: Az anyagi ügyek mindig kétoldalúak. Ha végre extra bevételekhez jutsz, kizárólag magadra vagy adósságaid rendezésére, esetleg tartalékolásra szánd, de semmiképp se add kölcsön!

Mérleg

Tipp: Mindig egyre csak többre és többre vágysz? Ez nem baj, de ne feledd! A te válladra sem lehet a jelenleginél több terhet rakni!

Skorpió

Tipp: Megvan benned a kellő ambíció, hogy új célokat tűzz ki magad elé. A pénteki napon fogj egy papírt, és írd fel az év hátralévő részére tervezett dolgaidat - így megkönnyíted saját helyzetedet.

Nyilas

Tipp: Gyűjts információkat, hallgasd meg azokat az embereket is, akik eddig nem tartoztak a közeli ismerőseid körébe.

Bak

Tipp: Neked áll a zászló, és még Jupiter is hátszelet biztosít ügyeid szerencsés végkimeneteléhez. Tedd a dolgod, légy merész!

Vízöntő

Tipp: Csak rajtad múlik, hogy hagyod-e magad felpaprikázni. A legjobb válasz a mosoly és egy frappáns mondat, ami nem sért, és nem bánt meg senkit.

Halak

Tipp: Bármi adódik, hagyd megtörténni. Lehet, hogy első látásra vagy hallásra nem lesz a dolog szimpatikus, de ha átgondolod, meg fog változni a véleményed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.