asztrológia csillagászat csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák már-már harcias kedvükben lesznek egész hétvégén, a Skorpiókhoz pedig valaki kéréssel fordulhat. Legyetek türelmesek!

Kos

Hétvégi tipp: Ha már hétvége és pihenés, nem baj, ha otthon maradsz, és elrendezel pár apróságot.

Bika

Hétvégi tipp: Használd a fantáziád! Találj ki teljesen új elfoglaltságokat magadnak, így talán elmúlik a rosszkedved is.

Ikrek

Hétvégi tipp: Lazíts, ne görcsölj! Ha a jövő helyett a függőben maradt régi ügyekkel foglalkozol, az nem segíti elő a pozitív gondolatok áramlását. Szabadulj meg minden zavaró tényezőtől.

Rák

Hétvégi tipp: Ne menj sehová, ha nincs kedved! Nyugodtan vackold be magad otthonod négy fala közé, és ki se mozdulj. Fontos, hogy nyugodtan végiggondolhasd a tennivalóidat.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Figyelj mindenre, ami írásos formában jut el hozzád. Nem biztos, hogy egy könyv lapjain találod meg a jövőd sikerét. Lehet az az internet vagy akár egy újsághirdetés is.

Szűz

Hétvégi tipp: Mondj igent minden társasági programra a hétvégén! Nem fogod megbánni.

Mérleg

Hétvégi tipp: Töltsd ezt a két napot a szeretteid körében, ők majd feledtetik bánatod, vagy megoldást kínálnak kétségeidre.

Skorpió

Hétvégi tipp: Kapcsold ki a telefont és a számítógépet is, sőt még az e-mailjeidet se olvasd el. Menj inkább ki a szabadba, függetlenítsd magad a mindennapos stressztől!

Nyilas

Hétvégi tipp: Akkor is érdemes hagymakúrát csinálni, ha kitűnő egészségi állapotban vagy.

Bak

Hétvégi tipp: Tervezz valamelyik napra egy dumapartit. Vásárolj be, készíts finom falatkákat, és hívd át a barátaidat.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Egyszerűen csak éld át a hétvége nyújtotta élvezeteket. A munkád mellett úgyis kevés időd van a kikapcsolódásra, most viszont szárnyalj!

Halak

Hétvégi tipp: Menj el kis piacokra, ahol olyan dolgokra lelhetsz, amikre már régóta vágysz, és most még megfelelő áron jutsz hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.