asztrológia csillagászat csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok a hétvégét töltsék kielégítő pihenéssel, a Bakok viszont nyugodtan próbára tehetik magukat valamilyen téli sportban. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos

Hétvégi tipp: Ne akarj mindent megoldani egyszerre, az még senkinek nem sikerült. A hétvége legyen most csak a tiéd, és csak rólad szóljon, csak érted történjen minden.

Bika

Hétvégi tipp: A legtöbb optimista felnőtt jellemzője, hogy mindig gyerek marad kicsit. Lehet, hogy nincs problémád a pozitív gondolkodással?

Ikrek

Hétvégi tipp: Találj mindkét nap 1-1 órát a totális kikapcsolódásra, amikor minden kizárólag rólad szól!

Rák

Hétvégi tipp: Egy olyan információ birtokába juthatsz, amit továbbgondolva sok hasznod származik majd belőle.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Mondj igent a bulira, csak az alkohol mennyiségével bánj óvatosan, mert különben cudar lehet a vasárnapod.

Szűz

Hétvégi tipp: Ha az anyagiak most nem engedik meg a kétnapos hétvégét, akkor szombaton otthon pihenj, vasárnap pedig menj el egy törökfürdőbe.

Mérleg

Hétvégi tipp: Ha nincs kedved elkezdeni az otthoni munkákat, tegyél be egy jó zenét, és sarkalld magad arra, hogy nekiállj.

Skorpió

Hétvégi tipp: Ess túl a "muszáj" dolgokon minél előbb! Tervezd a vásárlást szombat kora reggelre, ne told el délutánra, így bőven marad időd a családra és a barátaidra is.

Nyilas

Hétvégi tipp: Vegyél erőt magadon és láss neki a tennivalóknak. Nincs sok belőlük, utána sokkal nyugodtabban tudsz majd a szeretteidre koncentrálni.

Bak

Hétvégi tipp: Ha szabadtéri a program, mindenféleképpen az időjárásnak megfelelően öltözködj! Legyen meleg és többrétegű a ruházatod.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Ezt a hétvégét lehetőleg töltsd olyan tevékenységekkel, amelyek lecsillapítják elméd, és megnyugtatnak. Csak olyasmit csinálj, ami tényleg élményt nyújt.

Halak

Hétvégi tipp: Vastag zokni, sál, sapka kihagyhatatlan kellékei a hétvégének!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.