asztrológia ezoterika szexhoroszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó lenne általános érvényű, bombabiztos tippeket kapni a csillagoktól, hogy megtudd végre, milyen irányba tart erotikus fejlődésed. Milyen megtapasztalások várnak rád, esetleg ér-e csalódás a szex területén tavasszal. Íme, a csillagok üzenete a Life.hu tolmácsolásában.

A szenvedélyes Kosok dühödt nézeteltéréseiket is képesek az ágyban ütköztetni, majd elcsitítani. Ez a tavasz se hoz mást: csatákat és kéjt a párnák között.
Nők: Erotikus repertoárod új elemekkel bővülhet. Kérdés, hogyan teszel szert az új ismeretekre, amellyel finoman szólva is meglepheted kedvesed? Pornó DVD? A női magazinok tippjei, esetleg valami egészen más áll az új technikák mögött?
Férfiak: Ezen a tavaszon sem engeded ki az irányítást a kezeid közül. A szexet is akkor élvezed igazán, ha nálad van a hatalom: mikor és hogyan jöjjön az élvezet. Veszélyes terepen sétálgatsz, ha ugyanis szintén tűz jegyű a párod, könnyen az orrodra koppinthat.

Átlagos évet vársz? Lehet szürke és unalmas is az erotika számodra, ha hagyod, hogy így legyen. Ám az is lehet, soha nem látott bátorsággal veted bele magad a kísérletezésekbe. 
Nők: Ne várd meg, hogy partnered csalódottan, új alannyal új élmények után nézzen. Ne hagyd, hogy hiába sóvárogjon gyengédséged után az, akit szeretsz. Ha nem viszel női energiákat a hálószobába, könnyen hoppon maradhatsz.
Férfiak: Amíg a Bika jegyű nők passzivitásuk miatt maradhatnak partvonalon kívül, a Bika férfiak viszont éppen extra érdeklődésük miatt rekedhetnek kívül. A szexuális élet feldobása nem jelenti azt, hogy a legszélsőségesebb dolgokat is ki kell próbálni: csak annyit és úgy, ahogy és ami partnerednek is belefér az elképzeléseibe.   

A tavasz a langyos víz jegyében telhet, de csak azoknak, akik nem nyitottak a friss kapcsolatokra. Ha valaki új élményekre vágyik, az bizony meg is kapja azokat, csak tudjon okosan válogatni.
Nők: Szeszélyes és kiszámíthatatlan erotikus kívánságaiddal egyszerre hozod lázba és zavarba partneredet. Bonyolultnak látnak majd a férfiak, de ez nem tántorítja el őket az ostromtól.
Férfiak: Magabiztosan indulhatsz hódítani és ez a magabiztosság bizony megcsappanhat, ha Ikrek jegyű partnerre akadsz. Más jegyek női képviselő azonban élvezni fogják kreatív szexuális ötleteidet.

A hűtlenség nyomhatja rá bélyegét már a tavaszra is. Érzelmi hepehupák, könnyes ölelések és vad szenvedély kavarja fel az állóvizet az erotikában.
Nők: Különös erővel vágyhatsz partneredre, főleg, ha az illető közel áll hozzád, ha úgy érzed, egy életre egymáshoz tartoztok. Ez a tavasz jeget is törhet mindazoknál, akik valamilyen szexuális gát miatt eddig nem élvezhették teljes egészében a gyönyört.
Férfiak: Ha kapcsolaton kívül kutatod a gyönyört, ne csodálkozz, ha odahaza kihűlt ágy és kihűlt leves fogad. Te sem várhatod el a maximális odaadást, ha közben más teste után ácsingózol. Tényleg ezt akarod?

Ez a tavasz szólhat az erotikus megújulásról is. Ha ez nem mond sokat neked e pillanatban, akkor  legyen elég annyi, hogy meglehet, otthon már ismerik a forgatókönyvet. Érdemes lenne új szöveget begépelni!  
Nők: Ha szingli vagy, új területeken keresheted a nagy őt, és ez jó, mert most nem várod tétlenül és szomorkodva, hogy valaki betoppanjon. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor viszont vigyázz, a netes társkeresést ne próbáld ki. Beszippanthat a könnyed bókok világa.
Férfiak: Rossz hírünk van, lehet, hogy megkomolyodsz ezen a tavaszon. Legalábbis nagy esélyed van arra, hogy valaki, akit kalandra szánsz, belopja magát a szívedbe és a továbbiakban nem lesz annyira csábító az új hódítás méze.

Ez a tavasz különös zsongást ébreszthet benned. Életkortól függetlenül feltámad benned az érdeklődés a szexuális élmények után. Ez önmagában is örömteli, de ha hagyod, hogy a zsongás élményeket húzzon be az életedbe, akkor alapvetően változhat meg a hozzáállásod.
Nők: Többször kísértésbe eshetsz, ami nem csoda, vonzerőd szinte árad. Jó lenne azonban, ha okosan mérlegelnél, a kikacsintás ugyanis kétesélyes dolog, ahogy erősítheti önbizalmad, éppúgy el is bizonytalaníthat.
Férfiak: Az ésszerűség lehet erősséged az erotika területén is. Ha ez ellentmondásnak tűnik, az se baj, a lényeg, hogy tudd, nem tehetsz meg bármit te sem. Akkor sem, ha idealista elképzeléseid már most tavasszal más karjaiba kergetne.

Az exek tavasza jöhet. Akarod vagy sem, a te és a párod múltjából is megjelenhetnek olyan személyek, akik valamikor sokat jelentettek, és akiktől külön-külön sok tapasztalatot gyűjtöttetek be, és akik miatt most egy kicsit megborulhat az életetek.
Nők: Kiegyensúlyozatlannak és szeszélyesnek érezheted erotikus étvágyadat. Előfordulhat, hogy szinte toporzékolva vágysz új élmények után, máskor viszont nulla lesz a lelkesedésed. A baj csak az, hogy ehhez azért lesz némi köze egy exnek is. Az a kérdés, kinek a közelében csapnak magasra a lángok.
Férfiak: Az életedben fontos az egyensúly, de most mégis dominanciára törekedhetsz. Lehet, hogy ez az út is járható lesz számodra?

Varázslatosan élénk és igen gazdag erotikus időszak következik, amelyben bőven lesz lehetőség a csábításra. Mégis a családalapítás gondolata is gyökeret verhet a szívedben.
Nők: Lendület és önbizalom jellemzi majd viselkedésed. Ez már csak azért is meglepő lehet számodra, mert az utóbbi időben igencsak szegényesnek érezted a másik nem érdeklődését személyed iránt. Most azonban megtapasztalhatod, hogy a dolog így is működik: a te viselkedésed lobbanthat lángot a férfiakban.
Férfiak: Bár több és még több szexre vágysz, vagy legalábbis azt hiszed, kiderülhet, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít ezen a területen is. Találhatsz valakit, aki különös kapukat nyithat ki előtted.

A kicsapongás ideje lejárt, ezen a tavaszon a párkapcsolatok építése lesz a feladat a Nyilasok számára. A szinglik pedig hatalmas energiákat mozgathatnak meg azért, hogy társra leljenek.
Nők: Néha elfelejted, hogy szexuális étvágyad alakulásába azért a hormonok is beleszólnak. Figyeld a belső naptáradat és időzíts!
Férfiak: Ha szeretnéd, hogy párod lelkesedése is megmaradjon, felejtsd el a rutint. Ne hidd, hogy néhány új póz elsajátítása csak a technikáról szól. Üzenete van a fejlődésnek.

Érzelmileg kicsit kaotikus, sok bizalmatlansággal, időnként önbizalomhiánnyal is jelentkező periódus következik. A jó hír azonban az, hogy májusra a helyére kerül minden és akár a harmóniát is megtapasztalhatod.
Nők: Az a jó, hogy érzelmi és szexuális területen is tudod, mi a jó neked. Egészséges a mércéd és nem adod lejjebb csak azért, hogy nehogy egyedül légy. Ha azonban mégis bekopog a neked tökéletes, akkor olyan intenzív és mély szexuális ajándékokkal érkezik, amilyet még soha nem éltél át. 
Férfiak: Izgalmas, változatos és felhőtlen időszakot élhetsz át. Élvezd ki minden pillanatát.

Szexuális és érzelmi életedet is a fejlődés igénye hatja át.  Ezzel a vággyal be is vonzod a változást.  
Nők: Úgy viselkedsz, mintha mesterképzőre jártál volna flörtölésből. Soha ennyi izgalmas pillantás, izgató mosoly és rebbenő érintés nem történt veled, mint ezen a tavaszon.
Férfiak: Bár vonzerőd alaposan kihasználtad az elmúlt időszakban, ezen a tavaszon valamiért stabilitásra vágysz. Egy nő kell neked, de az nagyon.

Tavaszi romantika, kis pezsgés, sőt talán még egy olyan utazás is várhat a halakra, ahol szokatlan erotikus tapasztalatokat szereznek.

Nők: Ilyen pompás időszak régen volt már az életedben. Minden olajozottan halad a maga útján, valahogy mégsem vagy elégedett. Lehet, nem a megfelelő partnerrel akarod meglelni a tökéletességet?

Férfiak: Nem baj, ha változatosságra törekedsz a szexben, de arra ügyelj, hogy ne akarj egyszerre mindent. Könnyen csapdába csalhatod magad, főleg, ha ráadásul valaki olyan lép színre, aki nem csak az érzékeidet, de a szívedet is elcsábítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.