asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák még magukat is meglepik a hétvégén, rengeteg olyan dolgot tesznek, melyet maguk sem gondoltak volna, az Ikrek pedig meglehetősen mozgalmas két nap elé néznek. A Szüzek pedig végre magukat kényeztethetik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A most következő két napot töltsd kielégítő pihenéssel. A lazsálás járjon együtt igazi láblógatással. Jövő héten mozgalmas napok várnak, azokra fel kell készülnöd, többek közt tele kell szívnod magad tartalék energiákkal. Az előtted álló leterheltséget csak úgy fogod tudni jól megoldani, ha ezen a hétvégén teljesen elereszted magad, és csakis olyan dolgokat teszel, amelyek jól esnek a lelkednek és a testednek egyaránt, s nem kényszerből kell megtenned. Kapcsolódj ki, ennek legyen része valamilyen szabadtéri program és társas esemény is. Persze otthon ülve is csinálhatod a semmit, a lényeg, hogy kerüld a munkát messziről.

Bika

Ezen a hétvégén meglepő ötletekkel, sőt, alkalmanként zseniális trükkökkel cáfolod meg a rólad kialakult sztereotípiákat, így, akik eddig negatív véleményt alkottak rólad, most biztosan belátják, bizony hibásan vélekedtek. Ráadásul még egy kicsit a nosztalgiázás is szerepet kaphat életed színpadán, ami abból is kitűnik, hogy a gyerekek kedvenc játszópartnere leszel, imádni fogják a jelenlétedet. Minden egyszerű és összetett bolondozásban örömmel vállalsz szerepet, téged most mindenre rá lehet venni, meg arra is, amit tegnap még kézzel-lábbal elutasítottál volna.

Ikrek

Ez a hétvége mozgalmas, örömteli, vagy akár fergeteges is lehet, sok móka mellett azért lesz részed tennivalókban is. Igazából magadnak alakítottad így a dolgokat, hát ne mutogass másokra, ha egy-egy helyzet első nekifutásra nem nyeri el a tetszésedet. Az elmúlt időszak gyakorta telt kapkodással, így erre a hétvégére sok teendő felhalmozódott. Ha terveid nem a menetrend szerint válnak valóra, akkor se ess kétségbe, hisz, ha picit borul a sorrend, akkor is mindennek a végére érsz. Inkább gondolkodj el azon, hogyan tudnád rávenni saját magadat, hogy néha nemet mondj az extra feladatok elvégzésére.

Rák

A szeretet, az őszinte összetartás és összetartozás érzése lengi körbe ezt a hétvégét, ami biztosítja majd a maximális testi-lelki feltöltődésedet, és az elégedettség állapotának folyamatos jelenlétét. Az időjárás lehet bármilyen, te akkor is megtalálod a módját annak, hogy remekül érezd magadat, sőt, még másokat is képes leszel örömmel feltölteni. Érezd magad szerencsésnek, mert sok ember keresi a társaságodat, és bizony sokan nem mondhatják el azt, hogy rengetegen szeretik őket. Ha akad valaki, aki kicsit most zsörtölődik, az sem ellenszenv miatt teszi, hanem jót akar neked. Hidd el, a jó szándékú kritika sokat segít neked.

Oroszlán

A szombat délelőtt nyugalmát felboríthatja egy váratlan hír, ami teljesen lázba hoz, gyorsan felvillanyoz, és a végén tettekre sarkall. Jó eséllyel egy előre nem várt társasági eseményre invitálnak, rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik a közeg és a téma is, így bátran mondj igent, nem fogod megbánni. Aligha valószínű, hogy vasárnap előtt hazaérsz. Bár nem terveztél semmit, spontán fog nagyon jól alakulni az estéd. A vasárnap délután és este legyen a pihenésé, kis lustasággal fűszerezve: a gondolataid futkározhatnak, a tested lazítson.

Szűz

Hát eljött végre a hétvége, nagyon vártad, és ennek jó oka van. Végre valóban lesz időd és lehetőséged arra, hogy egy kicsit kényeztesd magadat, a testedet és lelkedet egyaránt. Szeretteidet is bevonhatod különféle tervezett és spontán programba, így az élmények növelhetők. Ha teheted, menj el egy wellness hétvégére, ám ezt ne tedd egyedül. Csak jó lehet az, ha társaságban töltöd az idődet. Rád fér a kikapcsolódás, úgy, ahogy az számodra kellemes. Vasárnap estig ne is menj haza, és ne érezz kényszert arra se, hogy valami komoly munkába kezdj.

Mérleg

Szombaton az otthonod körüli teendőkre kell időt szánnod, ha rendezettnek szeretnéd látni a környezetedet. Ezt most tényleg nem úszhatod meg, ám megéri időt és energiát belefektetni a szépítgetésbe. Ne húzd ki magad a feladatok alól, akár egyedül, akár másokkal közösen kell valamit véghez vinned. Sok minden felgyűlt, ezért nem sokat fogsz pihenni, viszont cserébe a lelked, sőt, a gondolataid is megtisztulnak. Mindennek járj a végére, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés, szelektálás nevű fránya tennivalókat. Még jól is fog esni, hogy újra pozitív energiák vesznek majd körül, vasárnap meg úgyis pihenhetsz egész nap.

Skorpió

Nos, nem titok, hogy a bevásárlás is hozzátartozik a mindennapokhoz, és te nem rajongsz a nagy tumultusért, meg a sorban állásért, az egészet tulajdonképpen egy időpocsékolásnak tartod. Nem vagy egyedül, aki felteszi magának azt a kérdést, hogy miért pont te vagy a kiszemelt erre a feladatra? Te sem úszhatod meg, hacsak ki nem csikarod egyik szerettedből, hogy rendezze el helyetted az ügyet. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni, cserébe viszont tiéd a hétvége összes többi része, amivel szabadon gazdálkodhatsz, és ebből ne engedj.

Nyilas

A szombati napod kissé zűrösre sikeredhet, a megszokottól eltérően kapkodásra adhatod a fejedet, sok dolgot el akarsz rendezni. Eleinte nem találod a közös hullámhosszt másokkal, így pedig kényszert fogsz arra érezni, hogy nyaggasd az embereket különféle indokokkal. Jól tennéd, ha ezt átgondolnád, és picit visszafognád magadat, ne mások dolgait kérdőjelezd meg, hanem keresd az egyensúly és a béke lehetőségét saját magadban, mert valakinél bizony elszakadhat a cérna túlzott akaratod miatt. A másokkal való együttlét most ne munkával és noszogatással, hanem beszélgetéssel, közös főzéssel teljen!

Bak

Bár a téli sportok csupán töredéke tartozik a kedvteléseid közé, érdemes lenne most próbára tenni magadat valami újban, főleg, ha egy ilyen lehetőség kínálkozik a hétvégén. Bármilyen kihívás elé állítson a családod vagy a barátaid, fogd fel úgy a helyzetet, mint egy lehetőséget arra, hogy mások aranyozzák be a te napodat. Ezeket a pillanatokat nem lehet elfelejteni, sőt, az érzelmek elmélyülésére lehet számítani. Hidd el, még a végén Te magad fogod megkérdezni, mikor mentek legközelebb. Izgalmas élményben lesz részed, hát vasárnap se lazsálj, mozdulj ki akkor is!

Vízöntő

A hétvégén inkább magányra vágynál a nyüzsgés helyett? A Hold erős hatása miatt rosszul viselheted a tömeget, a tumultust, a magasabb hangokat, mint máskor, ezért inkább igyekezz elkerülni azon helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze egy időben. Ne feledd, hogy jövő héten indul az adventi szezon, kezdődik a karácsonyi zsongás, és lassan mindenki kicsit megbolondul a felhajtástól. Jobb, ha el se mész otthonról, mert egy ilyen helyzetben most könnyen elvesztheted önkontrollodat, ami a végén felesleges vitában teljesedhet ki.

Halak

Ha nem vigyázol eléggé magadra - testedre és lelkedre egyaránt -, könnyen megfázhatsz, ami nem túl jó kilátás a következő hetek programjai miatt. A szervezeted le van merülve, ideje ezt beismerni és sürgősen orvosolni! Ehhez alkalmazkodva fel kell tölteni tartalékaidat. Mivel szabadtéri programod is adódhat a napokban, ügyelj arra, hogy mit veszel magadra, mielőtt kiteszed a lábad az ajtón. A szabad levegő és a mozgás remek hatással lesz rád, úgyhogy ne gubbassz otthon. Viszont készülj extra tartalékokkal, forró tea, házi süti, pozitív részletei lesznek a zimankónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.